CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Lid worden
Terug naar Zaterdag 3

EERSTE DRIE PUNTEN IN DE KNIP VOOR TRÈS

Gepubliceerd op:

Koeperlaand kleurt roodzwart

 Westerlee 2 – WVV 3 (zaterdag 19 september 2020)

Wat een verschil met vorige week. In Oostwold werd de wedstrijd bepaald en gestuurd door de scheidsrechter (en AB). De uitwedstrijd tegen Westerlee 2 werd uitmuntend geleid door arbiter Richard Nuus. Een verademing.

De wedstrijd ging gelijk op. Zowel WVV als Westerlee kregen kansen in het sportieve en, voor de neutrale toeschouwer, aantrekkelijke duel. Jammer dat door de coronamaatregelen niet iedereen op Sportpark Koeperlaand kon worden toegelaten. Tja, vol is vol. Bij rust was het 0 – 0. Voor hetzelfde geld had het 4 – 4 kunnen staan. Keeper Jeroen Plat stond letterlijk zijn mannetje!

Na rust scoorde Erik Veldkamp de 0 - 1 na een mooi steekpassje. Even later tikte Harmen de Vries 0 – 2 binnen. De wedstrijd leek beslist. Smet op de wedstrijd was het uitvallen van één van de steunpilaren van de Oranjehemdem. Hij viel uit met een vervelende knieblessure. Beterschap kerel! Erik Veldkamp scoorde nog de 0 – 3.

Man van de wedstrijd was zoals altijd Mark Plinsinga. Hij grossierde in foute passes, slechte aannames, verbaal geweld en, last but not least, één goede assist. Erik, Prasant, Harmen en Jeroen, bedankt voor jullie tomeloze inzet.

Volgende week Mussel 3.

26 september 14.30 uur, Sportpark WVV.

Scheidsrechter Jos Frey. De entree kaarten kunt u bestellen via de website van WVV.

 

Gert Tuinstra

TRÈS LOOPT IN HET OOSTWOLMER MES

TRÈS LOOPT IN HET OOSTWOLMER MES

 VVS KNOKT ZICH TERUG NA ACHTERSTAND
 
WIE VERLIEST, DIE NOTULEERT... VERSLAG IS DUS VAN BATO.

WIE VERLIEST, DIE NOTULEERT... VERSLAG IS DUS VAN BATO.

 "Ik heb joe woarschouwd veur dizze ploug", aldus Leider Boven