Volg ons:

Terug naar Zaterdag 2

Beker wedstrijd Scheemda 2 - WVV 2

Gepubliceerd op:
Beker wedstrijd Scheemda 2 - WVV 2

 

Vanmiddag, heerlijk droog weer met af en toe een zonnetje, stond de tweede bekerwedstrijd op het programma voor WVV (zat) 2 en wel een uitwedstrijd tegen SC Scheemda.

WVV was zeker in het begin de beter combinerende partij en Scheemda zocht de diepte op middels lange ballen op hun snelle spitsen. Het leverde WVV een paar grote kansen op, maar het vizier was nog niet helemaal goed afgesteld. Na ongeveer 20 minuten spelen kantelde de wedstrijd in meer balbezit voor Scheemda, al leverde dat eigenlijk geen gevaar op voor het WVV-doel en “gelegenheids”doelman Thom wist eenvoudig de nul te houden, mede doordat de spitsen van Scheemda goed aan de ketting lagen. Ongeveer 10 minuten voor de rust was daar plotseling een doelpunt voor WVV uit een razend snelle counter, de 0-1 door Brent (staat net op de opname). Hierna kantelde de wedstrijd weer in het voordeel van WVV en deze ploeg kreeg de mogelijkheid om de wedstrijd nog voor de rust op slot te gooien, maar helaas werd er gemist (zie ook opnames).

Na de rust ging WVV door met war ze gebleven waren, de kansen stapelden zich op, maar de precisie ontbreekt nog steeds. En Scheemda probeerde middels de welbekende lange bal eruit te komen en deze werden snel onschadelijk gemaakt door de WVV-defensie. Uit een prima aanval over links was er opeens een 1 op 1 met de keeper, balletje breed, intikkertje in het open doel, maar de grensrechter deed ineens de vlag omhoog, want hij vond dat het buitenspel was en dat terwijl de aangespeelde speler achter de bal stond ten tijden van de breedtepass. Dus het feestje ging niet door en de wedstrijd werd meer een uitputtingsslag. WVV bleef de beste kansen krijgen, maar helaas ook missen. Tja en zo kan het dus gebeuren dat 8 minuten voor tijd uit een te zacht terug gespeeld balletje op Thom de spits van Scheemda er razend snel tussen in zat en de 1-1 binnen schoof. Een slotoffensief van WVV leverde veel corners op maar helaas geen doelpunten meer. Door WVV werd vandaag prima positiespel getoond, al was het afronden hun grote struikelblok.

Volgende week thuis tegen VVS 2, aanvang 16.30u.Foto's

Bekijk ook

STEM OP WVV ZAT 2 EN MAAK KANS OP EEN GESIGNEERD EREDIVISIE SHIRT VAN JOUW FAVORIETE CLUB!

STEM OP WVV ZAT 2 EN MAAK KANS OP EEN GESIGNEERD EREDIVISIE SHIRT VAN JOUW FAVORIETE CLUB!

STEM OP WVV ZAT 2 EN MAAK KANS OP EEN GESIGNEERD EREDIVISIE SHIRT VAN JOUW FAVORIETE CLUB!Ben jij een trotse supporter van WVV en wil jij de heren van WVV zaterdag 2 helpen om hun droom waar te maken? We hebben jou hulp hard nodig! Onze mannen staan momenteel in de top 50 van de wedstrijd van ons Leven en maken daarmee kans om te spelen tegen een team van oud-profvoetballers en BN'ers.
 
WVV 2 -The Knickerbockers 14    3-1

WVV 2 -The Knickerbockers 14 3-1

  Vanmiddag onder optrekkende mist en een fris aantrekkende wind stond de wedstrijd van WVV2 tegen The Knickerbockers 14 op het programma.  
 
WVV 2 - SCHEEMDA 2

WVV 2 - SCHEEMDA 2

  Op een zonovergoten middag aan de Stikkerlaan stond de wedstrijd WVV 2 tegen Scheemda 2 op het programma. Vanaf de aftrap was het Scheemda die het tempo bepaalde, makkelijker combineerde dan het door blessures geteisterde WVV 2. Het eerste schotje op doel was dan ook voor Scheemda, deze ging net naast. Hierna was het WVV die de keeper van Scheemda mocht testen, maar te slap ingeschoten. Het spel golfde op en neer, al had Scheemda het meeste balbezit, maar creëerde weinig kansen en zo bleef WVV makkelijk op de been. Het tweede gevaar voor het Scheemderdoel werd ook helaas gemist. Hierna schoot Scheemda nog een keer voorlangs. WVV maakte het zichzelf lastig door veel ballen in te leveren, veel slordige passes, weinig beweging en de lange bal die niet aankomt. Dus was de bal snel weer terug op de helft van WVV, na ruim een half uur voetballen, een misverstand in de WVV-defensie en een prachtige lob van de Scheemderspits, 0-1. Na deze treffer ging Scheemda op zoek naar de tweede, maar slaagde daar voor de rust niet in. En WVV kon eigenlijk geen vuist naar voren maken, en dus had de Scheemderkeeper een makkelijke eerste helft. Begin tweede helft, nog steeds maar 1 doelpunt verschil, WVV begon iets beter te combineren, al was het doel van Scheemda nog een end weg. Nog steeds veel passes die niet aankomen aan de zijde van WVV. En Scheemda wist wel het net te vinden, alleen dat was de buitenkant. WVV begon de slag op het middenveld te verliezen, de dieptepasses waren nog steeds niet op maat. Onder aanvoering van Joseph werd het strafschopgebied bereikt met een paar schoten van Joseph, Lars en Niek tussen de palen tot gevolg, maar geen 1 erin. En Scheemda wist het net ook net niet te vinden, via de lat, doellijn en paal en uiteindelijk de keeper (zie ook opname) ging die er niet in, WVV leeft nog steeds. Met ongeveer nog 15 minuten te gaan een vrije trap voor Scheemda op ruim 25m, op de paal en de rebound was voor Scheemda, 0-2. Na deze treffer probeerde WVV nog een aansluitingstreffer te scoren, al kreeg Scheemda in deze fase meer kansen, maar ja ook hier stond het vizier niet scherp. In de 91ste minuut scoorde Scheemda toch nog de 0-3. Een verdiende overwinning voor Scheemda, dat bovenin mee doe om de prijzen en WVV blijft onderin staan. Volgende week zijn de mannen van WVV zaterdag 2 vrij, kunnen ze een beetje herstellen van hun pijntjes en hopelijk zijn de week erop (26-11) de langdurig geblesseerden als we thuis tegen The Knickerbockers 14, aanvang 12.30u.