Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV MO17-1 WINT IN LEENS VAN DE MARNE M017-1

Gepubliceerd op:
WVV MO17-1 WINT IN LEENS VAN DE  MARNE M017-1

Onder tropische temperaturen werd er vandaag richting Leens gereden. De vertrekplaats was anders dan normaal. Vanwege De Run waren er in Winschoten allerlei locaties waar roodzwarte ploegen vertrokken richting de geplande uitwedstrijden en zo dus ook de MO17-1.

 
Na de overwinning op Veendam MO17-1 (ook in de hitte) waren de gasten daar al redelijk aan gewend, maar had de ploeg van Boelo en Peter vandaag een ander probleem. Ziekte en werk zorgden ervoor dat het team maar tien speelsters op het wedstrijdformulier kon zetten. Op het allerlaatste moment wilde Lotte (voelde zich nog zeker geen 100%) het team ondersteunen en stonden konden de elf posities worden ingevuld.
Zonder wissels werd tegen twaalf uur gestart tegen de meiden van De Marne. De wedstrijd was amper één minuut oud en Mirlinde was al het goudhaantje. De behendige middenveldster schoot de eerste de beste kans direct raak.
 
Daarna brak een kwartier aan waarin WVV het beter van het spel had, maar de tegenstander ook liet zien dat het kon voetballen. Grote kansen kreeg De Marne niet, maar met de minimale voorsprong bleef het oppassen. Na twintig minuten maakte Mirlinde de bevrijdende 0-2. Na een prima combinatie kwam ze rond de zestien en schoot onderkant lat onberispelijk in. De thuisploeg wist het in deze fase even niet meer zo goed en moest in een vrij kort tijdsbestek nog een drietal treffers incasseren. Lisselot, Hannah en Iris zorgden met goede goals dat er gerust kon worden met duidelijke cijfers.
Dat de temperatuur een extra tegenstanders was van beide elftallen was te zien aan de gezichten van alle meiden. Rode gezichten en zichtbaar zwaar vermoeid werd begonnen aan de ranja.
 
Na een kwartier riep de scheidsrechter beide ploegen weer bijeen en was het tijd voor de tweede helft. WVV begon goed, maar in een minder hoog tempo dan in het eerste bedrijf. Het duurde een kwartier voordat er weer in de handen kon worden geklapt. Het was wederom Mirlinde die goed binnenschoot. Zoals eerder genoemd is de ploeg van De Marne zeker geen slechte ploeg en de spreekwoordelijke eer werd middels de 1-6 dan ook wel terecht gemaakt door de meiden in het zwart.
 
Meiden, vandaag was een prima wedstrijd om te zien. Respect voor jullie, want spelen in deze hete omstandigheden is een heel ander verhaal.
 
Ga zo door!

 
LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

REMONTADA IN WINSCHOTEN Eindstand 3-2 in het duel van WVV Zondag 1 Tegen WKE Emmen.   WVV '74 minuut stand 0-2   Rick Eggens Ivar Bruins Martijn Delger   Met tien man de overwinning binnenslepen.  …