Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV MO17-1 WINT AAN DE LANGELEEGTE VAN VEENDAM MO17-1

Gepubliceerd op:
WVV MO17-1 WINT AAN DE LANGELEEGTE VAN VEENDAM MO17-1

WVV MO17-1 wint in zomerse hitte oefenwedstrijd tegen Veendam M017-1 aan de Langeleegte

 
De meiden van WVV hebben ook hun derde duel gewonnen van het seizoen 2023/2024
 
In de voorbereiding werd gewonnen van Noordster MO17-1. Vervolgens werd er gewonnen tijdens de start van competitie tegen HS'88 MO17-1 en vandaag werd winnend afgesloten in het oefenduel tegen de meiden uit de Parkstad. In het stadion van voormalig betaald voetbalclub BV Veendam werd de thuisclub getrakteerd op een zware nederlaag. De thuisclub werd namelijk met 5-11 verslagen.
 
In de zomerse hitte startte WVV met een nieuwe keepster. Vaste doelvrouw Lisselot kon het doel niet verdedigen vanwege een breuk in haar vinger. Verder beschikten trainer Boelo en leider Peter deze avond over een volledige selectie.
 
Na twee keer veertig minuten en een aantal drinkpauzes kon de balans worden opgemaakt. WVV voetballend de betere ploeg en makkelijk scorend. Veendam de ploeg met veelal de lange bal en gokkend op hun snelle en behendige spits. Dit alles resulteerde in de 5-11 uitslag in het voordeel van WVV.
 
Doelpuntenmakers:
 
4x Iris
2x Loes
2x Merlinde
1x Florien
1x Lynn
1x Maud

 
LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

REMONTADA IN WINSCHOTEN Eindstand 3-2 in het duel van WVV Zondag 1 Tegen WKE Emmen.   WVV '74 minuut stand 0-2   Rick Eggens Ivar Bruins Martijn Delger   Met tien man de overwinning binnenslepen.  …