Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV MO17-1 KRIJGT TE WEINIG TEGEN KOPLOPER MULLIER MO17-1

Gepubliceerd op:
WVV MO17-1 KRIJGT TE WEINIG TEGEN KOPLOPER MULLIER MO17-1

Vandaag stond de lange reis richting Witmarsum op het programma voor de meiden van Richard, Boelo en Emile. Tegen negen uur vertrok een bijna complete selectie richting Friesland. Ruim anderhalf uur later arriveerde het team in het pittoreske in de buurt van de afsluitdijk. De tegenstander ging deze wedstrijd in als koploper en een zware partij werd vooraf dus verwacht.

 
Na een prima warming-up floot de scheidsrechter om kwart over elf voor het begin van de wedstrijd. De eerste vijf minuten van het duel was WVV niet bij de les. Het werd twee keer volledig verrast dwars door het hart van de verdediging. Dat het karakter van de meiden prima is, lieten ze zien in het restant van de wedstrijd. Een tiental minuten na de twee tegentreffers maakte Sofie de aansluitingstreffer en gaf dit de Winschoters een boost. De rust werd bereikt met deze minimale voorsprong voor de meiden van Mullier.
 
Na de thee waren er nog veertig minuten om deze achterstand goed te maken en nadat iedereen weer op het speelveld was gearriveerd werd weer afgetrapt.
WVV kreeg in de tweede helft de eerste kansen en het duel leek te kantelen in het voordeel van roodzwart. Echter in plaats van de gelijkmaker maakte Mullier de 3-1. Daarna was het echter over en uit bij de Friezinnen. Wegroeien, een foutieve buitenspelsituatie en een bal op de lat zorgden dat WVV niet dichterbij of sterker nog naast de Friese dames kon komen.
 
Uiteindelijk bleef het bij 3-1 voor Mullier en moest WVV MO17-1 vandaag het onderspit delven. De ploeg heeft echter als een team laten zien dat het samen een uitstekende prestatie kan neerzetten.
 
Meiden, het kwartje viel vandaag niet jullie kant op. De wedstrijd werd in de eerste vijf minuten beslist. Daarna waren jullie goed bij de les. Hierin hebben jullie wederom laten zien WVV MO17-1 zich met de beste ploegen van deze hoofdklasse kan meten.
 
Blijf gewoon hard werken. De beloning komt steeds dichterbij

Heiko Weerts herstelde de eenheid binnen WVV

Heiko Weerts herstelde de eenheid binnen WVV

De onlangs op 97-jarige leeftijd overleden oud-voorzitter Heiko Weerts was tijdens zijn leven koninklijk onderscheiden: Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit voor zijn verdiensten op maatschappelijk gebied. Zou WVV hebben beschikt over dergelijke lin…
 
MEIDENVOETBAL BIJ WVV

MEIDENVOETBAL BIJ WVV

 Beste meiden,    Hou je van voetbal?   Wil je in teamverband spelen?    Meld je aan als lid van onze meidenafdeling.   WEES WELKOM