Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV MO17-1 EN NOORDSCHESCHUT IN EVENWICHT

Gepubliceerd op:
WVV MO17-1 EN NOORDSCHESCHUT IN EVENWICHT

 

WVV MO17-1 EN NOORDSCHESCHUT IN EVENWICHT
 
Na de jammerlijke nederlaag tegen Blauwwit'34 uit Leeuwarden afgelopen week kon de ploeg van Richard, Boelo en Emile zich vandaag revancheren tegen Noordscheschut MO17-1.
 
De meiden van WVV MO17-1 liepen echter vandaag wederom averij op. Na de volle tachtig minuten stond er een 1-1 eindstand op het scorebord. Dat de gasten hier blij mee waren was te begrijpen, maar de thuisploeg zag een verdiende overwinning in rook opgaan.
 
WVV begon goed aan de partij tegen de Drenten. In voorgaande wedstrijden was al gebleken dat beide teams goed aan elkaar gewaagd zijn. WVV voetballend sterker en de gasten fysiek in het voordeel. Met deze wetenschap werd afgetrapt onder leiding van scheidsrechter Oosterveld.
WVV was in de eerste helft de betere ploeg. Het combineerde leuk en stond verdedigend goed. Voorin werd gevaar gesticht, maar een prima keepster aan de kant van de Noordscheschut zorgde lange tijd voor de brilstand. Na een minuut twintig was het Iris N. die na een fraaie aanval de 1-0 maakte. Blijdschap bij het team en zonder problemen werd ook zo de rust gehaald.
 
Na de break was het spelbeeld hetzelfde. WVV domineerde en de gasten konden geen vuist maken. Veelal werd de bal naar voren geknald door hun erg sterke aanvoerder. Uitgerekend zo'n harde knal richting Winschoter zijde luidde de tegentreffer in. De bal schoot door en ineens stond de spits van Noordscheschut oog in oog met keepster Isa. De aanvalster bedacht zich niet en knalde binnen.
 
In het laatste gedeelte was WVV weer goed bij de les en controleerde het duel. Doelpunten vielen er echter niet meer en na tachtig minuut floot scheidsrechter Oosterveld voor het einde. Vandaag waren de drie punten binnen handbereik, maar werd het uiteindelijk één punt.
 
 
 
 
 
 
 
 

Heiko Weerts herstelde de eenheid binnen WVV

Heiko Weerts herstelde de eenheid binnen WVV

De onlangs op 97-jarige leeftijd overleden oud-voorzitter Heiko Weerts was tijdens zijn leven koninklijk onderscheiden: Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit voor zijn verdiensten op maatschappelijk gebied. Zou WVV hebben beschikt over dergelijke lin…
 
MEIDENVOETBAL BIJ WVV

MEIDENVOETBAL BIJ WVV

 Beste meiden,    Hou je van voetbal?   Wil je in teamverband spelen?    Meld je aan als lid van onze meidenafdeling.   WEES WELKOM