Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV MO15-1 WINT VAN VEENDAM MO15-1

Gepubliceerd op:
WVV MO15-1 WINT VAN VEENDAM MO15-1

Prima overwinning MO15

Na dat vorige week netjes een punt werd gepakt in Tynaarlo stond vandaag de thuiswedstrijd tegen Veendam 1894 MO15-3 op het programma. Met flink wat publiek langs de kant begonnen de meiden aan de wedstrijd. Waar ze vorige week direct al tegen een achterstand aan keken waren de meiden vandaag een stuk scherper. Van begin af aan controleerden de meiden de wedstrijd. Met leuke combinaties werden flink wat kansen gecreëerd, zo kwam Lieke alleen voor de keeper en had ook Charissa een vrije schietkans. Pas na een minuut of tien was het eindelijk raak. Lieke kwam wederom alleen voor de keeper, maar wist haar nu wel te passeren 1-0. De meiden bleven goed op balbezit spelen waardoor de kansen bleven komen. Uiteindelijk wist Lotte de 2-0 te scoren uit een afvallende bal. WVV bleef domineren, achterin gaven de meiden geen kans weg. Na een half uur kreeg. Charissa de bal weer voor haar rechterbeen en legde de bal prima in de hoek 3-0.
 
Na de pauze bleef WVV veel sterker dan de meiden uit Veendam, maar werd het spel helaas wat minder.
Het leek er op alsof iedereen een doelpunt wilde maken en dat ze minder oog voor elkaar hadden.
Desalniettemin bleven de kansen komen, al met al worden de meiden zeker 20 keer gevaarlijk voor het doel van de tegenstander, maar de bal ging er simpelweg niet in.
Schoten van Esme, Nomindari en Vera werden gepakt door de keepster van Veendam. Uiteindelijk wist WVV toch nog te scoren. Het was Lieke die met een prachtig schot over de keepster de 4-0 op het scorebord bracht. Vijf minuten voor tijd zette Charissa met een prachtig afstandsschot de eindstand op het scorebord 5-0.
Een solide overwinning van de meiden die ruikt naar meer.
 
Op naar volgende week.
 
Een trotse trainer…

 
LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

REMONTADA IN WINSCHOTEN Eindstand 3-2 in het duel van WVV Zondag 1 Tegen WKE Emmen.   WVV '74 minuut stand 0-2   Rick Eggens Ivar Bruins Martijn Delger   Met tien man de overwinning binnenslepen.  …