Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV MO15-1 PAKT EEN PUNT TEGEN TYNAARLO MO15-1

Gepubliceerd op:
WVV MO15-1 PAKT EEN PUNT TEGEN TYNAARLO MO15-1

 

WVV MO15 pakt een punt
 
Doordat er vorige week niet gevoetbald kon worden begon de competitie pas vandaag voor MO15. Op het programma stond een uitwedstrijd bij VAKO/Tynaarlo.
Vorig seizoen werd hier nog met 7-1 verloren dus de meiden waren gewaarschuwd.
De meiden kwamen niet bepaald scherp het veld op, direct bij de eerste aanval wist de tegenstander te scoren 1-0.
WVV herpakte zich goed en begon vervolgens te voetballen, wat al vrij snel resulteerde in de gelijkmaker. Lotte Smith reageerde attent op een afvallende bal en tikte de 1-1 binnen. De wedstrijd ging vervolgens over en weer Tynaarlo had een paar kansen, maar onze keeper Manouk en onze verdediging onder leiding van Esme wisten doelpunten te voorkomen. Voorin waren er ook nog een aantal kansen waaronder een bal van Charissa die ternauwernood werd gered.
 
Ruststand 1-1.
 
Tynaarlo kwam beduidend scherper uit de kleedkamer dan de meiden van WVV.
Na vijf minuten in de tweede helft keken we al tegen een achterstand van 3-1 aan.
Hierna kreeg WVV steeds wat meer grip op de wedstrijd. De meiden bleven proberen de combinatie te zoeken en te blijven voetballen. Zo kwam Lieke alleen voor de keeper, maar die wist helaas te redden op het schot van Lieke.
 
Na de drinkpauze in de tweede helft kregen we dan ook uiteindelijk weer de aansluiting. Op aangeven van Riva wist Charissa te scoren, 3-2.
Hierdoor kregen de meiden weer geloof in een goede afloop. Vijf minuten later was het dan ook uiteindelijk Lotte Smith die uit de rebound wist te scoren. 3-3
 
Al met al een heel knap begin onder zware omstandigheden. Vooral de manier waarop de meiden bleven proberen te combineren en voetballen verdiend een pluim.
 
Goed gedaan meiden…
 
Jeroen Smith

 
LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

REMONTADA IN WINSCHOTEN Eindstand 3-2 in het duel van WVV Zondag 1 Tegen WKE Emmen.   WVV '74 minuut stand 0-2   Rick Eggens Ivar Bruins Martijn Delger   Met tien man de overwinning binnenslepen.  …