Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV KOMT NIET VERDER DAN EEN GELIJKSPEL TEGEN GRC

Gepubliceerd op:
WVV KOMT NIET VERDER DAN EEN GELIJKSPEL TEGEN GRC

 

WVV KOMT NIET VERDER DAN EEN GELIJKSPEL TEGEN GRC
 
In het tweede duel tegen GRC JO19-1 moest thuisploeg WVV JO19-1 vandaag genoegen nemen met een gelijkspel.
De Winschoters schoten deze zaterdagmiddag uit de startblokken met goed voetbal. Vlotte combinaties en een uitstekende veldbezetting zorgden ervoor dat het publiek een aantrekkelijk duel voorgeschoteld kreeg. Na een kwartier spelen viel dan ook de verdiende 1-0. Na een prachtige actie van Daan spatte zijn schot uiteen op de kruising. De rebound werd zeer goed ingeschoten door Daniël.
Na deze treffer vergat WVV door te drukken en de tweede en derde treffer te maken. Hierdoor liet men de Groningse ploeg in leven. In plaats van het duel naar zich toe te trekken, kreeg roodzwart een penalty tegen na een overtreding binnen het eigen zestien meter. Doelman Tim zat in de goede hoek, maar moest zijn meerdere erkennen. Deze gelijkmaker werkte verlammend op de Winschoters. Het frivole spel verdween en de gasten gooiden steeds meer energie in het duel. Gescoord werd er echter niet meer in de eerste vijfenveertig minuten. De rust werd dus bereikt met een 1-1 tussenstand.
 
De tweede helft was WVV weliswaar de betere ploeg, maar miste het scherpte. Kansen die normaliter binnen worden geschoten, gingen nu net niet in het netje. Hierdoor begonnen de Stadjers steeds meer te geloven in een resultaat en werkten zich een slag in de rondte. WVV dacht na een minuut of tachtig eindelijk de verlossende 2-1 te maken, maar deze treffer werd afgekeurd wegens vermeend buitenspel.
 
In de laatste tien minuten probeerde WVV de drie punten te forceren, maar een prima doelman van de gasten lag een tweetal keren in de weg. Na een viertal extra speelminuten vond de aangewezen scheidsrechter het wel goed voor deze middag en blies af voor het einde. Zichtbaar teleurgesteld verdween WVV richting de kleedkamer. Men had zelf goed door dat vandaag een driepunter is verspeeld.
 
Mannen, volgende week weer een mooi affiche voor jullie. Dan staat het uitduel tegen 'd Olde Veste '54 JO19-1 op het programma.
 
Nieuwe ronde, nieuwe kansen.
Voor de mannen van Hector en Hansen!
 
WVV JO19-1 vs GRC JO19-1 eindstand 1-1

Heiko Weerts herstelde de eenheid binnen WVV

Heiko Weerts herstelde de eenheid binnen WVV

De onlangs op 97-jarige leeftijd overleden oud-voorzitter Heiko Weerts was tijdens zijn leven koninklijk onderscheiden: Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit voor zijn verdiensten op maatschappelijk gebied. Zou WVV hebben beschikt over dergelijke lin…
 
MEIDENVOETBAL BIJ WVV

MEIDENVOETBAL BIJ WVV

 Beste meiden,    Hou je van voetbal?   Wil je in teamverband spelen?    Meld je aan als lid van onze meidenafdeling.   WEES WELKOM