Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV JO8-2 RUIM LANGS WESTERLEE JO8-1

Gepubliceerd op:
WVV JO8-2 RUIM LANGS WESTERLEE JO8-1

 WVV J08-2 swingt erover

Voor de spelers van Jo8-2 stond vanochtend de derde wedstrijd van het seizoen op het programma. Om 8.45 uur werd er afgetrapt tegen Westerlee Jo8-1. De eerste competitiewedstrijd tegen Bato werd nog overtuigend gewonnen, maar vorige week tegen VVS in Oostwold werd er toch wel stevig verloren. We waren benieuwd hoe we tegen Westerlee voor de dag zouden komen.
 
De voortekenen waren goed. Voor het eerst dit seizoen kon de staf beschikken over een volledige selectie. De wedstrijd was nog maar net begonnen en Lenn scoorde voor het eerst sinds hij op voetbal zit een doelpunt! Dat smaakte naar meer; in de eerste helft scoorde hij in totaal drie keer! Hugo en Daan hadden ook nog nooit gescoord en volgden het voorbeeld van Lenn. Ook zij maakten vandaag hun allereerste goal. Nim stond de eerste helft op doel en hield zijn goal helemaal leeg. Met een 5-0 voorsprong werd de kleedkamer opgezocht.
 
Yeriah herkende de keeper van Westerlee: dat was Max, die zat bij hem op school! In de tweede helft kwam Yeriah een paar keer goed door en scoorde twee keer. Thijs had ondertussen het keeperstenue aangetrokken en met een paar verre uittrappen zette hij zijn medespelers in kansrijke positie. Een schot van Suze rolde over de lijn tegen de paal en Liam plaatste de bal goed in de hoek maar de keeper van Westerlee kon nog net redden.
 
Westerlee scoorde ook nog één keer en daardoor werd de einduitslag 7-1.
 
Een fantastische teamprestatie op een heerlijke voetbalochtend!

 
LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

REMONTADA IN WINSCHOTEN Eindstand 3-2 in het duel van WVV Zondag 1 Tegen WKE Emmen.   WVV '74 minuut stand 0-2   Rick Eggens Ivar Bruins Martijn Delger   Met tien man de overwinning binnenslepen.  …