Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV JO19-1 SPEELT GIETEN 019-1 DOL EN WINT OVERTUIGEND MET RUIME CIJFERS

Gepubliceerd op:
WVV JO19-1 SPEELT GIETEN 019-1 DOL EN WINT OVERTUIGEND MET RUIME CIJFERS

Vooraf werd de wedstrijd tegen Gieten bestempeld als "lastig". Niet vanwege de voetbalkwaliteiten van de Drenten, maar het fysieke spel dat in een eerder duel op de mat werd gelegd door de gastheren. WVV miste in aanloop naar het duel twee spelers. Daniël Hector moest verstek laten gaan vanwege ziekte en Zdenĕk staat nog altijd buitenspel wegens een langdurige blessure. De overige dertien moesten vandaag zorgen voor een goed resultaat. WVV startte het duel erg goed. Het kwam op een vlotte 0-1 en vrij vlot lag ook het tweede doelpunt in het netje. De thuisploeg begon zoals verwacht. Het stormde, denderde en beukte zich een slag in de rondte. Na een kwartier ging de storm liggen omdat WVV de duels voetballend kon vermijden. Alleen Daan Jansen moest een elleboog incasseren waarbij hij een behoorlijke zwelling onder zijn oog opliep. Na rust moest hij dan ook noodgedwongen de strijd staken.

WVV liet zich dus verder niet gek maken en zorgde dat de teller pas werd gestopt bij acht treffers voor de roodzwarte brigade van Hansen en Hector.
Na afloop was er dan ook een goed gevoel af te lezen op de gezichten van de Winschoters. Door deze zege staat de ploeg nog steeds ongeslagen bovenaan in de hoofdklasse en is de doelstelling (promotie) zeer reëel.
 
Mannen, jullie speelden een prima wedstrijd vanmiddag en blijf deze lijn vasthouden de komende weken.
 
Eindstand
 
Gieten-WVV 1-8
 
3x Mark
2x Bo
1x Niek
1x Jelmer
1x Jesper

WVV JEUGD ZIET ORANJE WINNEN TEGEN QATAR IN EEN VOLLE KANTINE

WVV JEUGD ZIET ORANJE WINNEN TEGEN QATAR IN EEN VOLLE KANTINE

Een volle kantine met heel veel jeugdleden van onze club. De aanleiding was het derde groepsduel van Oranje tijdens het WK voetbal in Qatar. Dat de mannen van Louis van Gaal nog niet het beste spel laten zien, deerde de roodzwarte jeugd niet. Na…
 
VV LEO JO8-2  vs. WVV JO8-1   (EINDSTAND 3-7)

VV LEO JO8-2 vs. WVV JO8-1 (EINDSTAND 3-7)

Het was vroeg dag deze zaterdagochtend toen de zoemer van de wekker ruw een einde maakte aan de rust in de woningen van de boys van JO8-1. Vandaag de uitwedstrijd naar Leo in Loons (Assen) waarbij er al om 8:30 gevoetbald moest worden tegen de plaats…