Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV JO19-1 LAAT TWEE PUNTEN LIGGEN IN STEENWIJK TEGEN 'D OLDE VESTE JO19-1

Gepubliceerd op:
WVV JO19-1  LAAT TWEE PUNTEN LIGGEN IN STEENWIJK TEGEN 'D OLDE VESTE JO19-1

Voor WVV JO19-1 ging de reis op deze zaterdagmiddag naar Steenwijk. Daar wachtte de confrontatie met 'd Olde Veste JO19-1. De ploeg speelt al jaren op divisieniveau met zijn oudste jeugdleden en staat bekend als een stugge ploeg. WVV miste in de aanloop naar dit duel een tweetal spelers. Dit werd aangevuld met een drietal JO17-1 spelers.

 
 
Het Winschoter doel werd verdedigd door Lars Jansen en verder waren Koen Veen en Lars Teuben bereid om op het bankje plaats te nemen.
Voorafgaand aan de wedstrijd waren beide partijen eerst een minuut stil vanwege een sterfgeval binnen de club Olde Veste. Na deze resprectvolle zestig seconden werd gestart met het duel. WVV werd in de eerste helft meteen onder druk gezet, maar speelde zichzelf daar prima onderuit. De eerste grote kans was van de Winschoters. Jelmer zag een schot goed gekeerd door de doelman uit Steenwijk. Na een kwartier werd WVV meer teruggedrongen op eigen helft en speelde het vaak de lange bal. Gevaar werd er niet gesticht en de brilstand stond na dertig minuten dan ook nog steeds op het scorebord. Het laatste kwartier was voor de gastheren. Ze kwamen steeds dreigender voor de goal, maar levensgrote kansen werden niet gecreëerd. De ballen die er toch kwamen werden vakkundig gestopt door Lars.
Na precies vijfenveertig minuten floot de scheidsrechter voor rust en werd door de supporters snel de warmte gezocht in de kantine. De enorme drukte zorgde ervoor dat een kop koffie scoren binnen het kwartier niet lukte en de meeste supporters zonder consumptie weer richting het veld konden gaan.
 
In de tweede helft was er maar één ploeg die recht had op de overwinning en dat was WVV. Het kreeg een handvol grote opgelegde kansen, maar een onzuiver vizier en een tweetal uitstekende reddingen zorgden ervoor dat er geen treffer kon worden genoteerd door de scheidsrechter. WVV had zelfs een penalty moeten hebben, maar deze wuifde de man in het groen weg. Door het missen van de mogelijkheden trad de oude voetbalwet weer eens in treding die luid: Maak jezelf de ballen niet af, dan krijg je hem zelf om de oren! En ja, ook vandaag was dit dus het geval. De thuisploeg heeft in de tweede helft één kans gehad en deze werd meteen verzilverd. Een trap van een meter of vijfentwintig vloog onhoudbaar achter de verbouwereerde Lars.
Volkomen tegen de verhouding in moest WVV dus op zoek naar de gelijkmaker. Het schoof intern en ging met meer risico spelen. Na dertig minuten werd de gelijkmaker dan ook dik verdiend binnengeschoten door spits Bo. In het laatste kwartier wilde WVV de volle buit pakken en zorgde voor een spannend slotoffensief. De keeper, een slimme meneer met vlaggenstok en een discutabele beslissing van de scheidsrechter waren actoren die een driepunter in de weg stonden.
 
Na negentig minuten floot de man in het groen voor het laatst deze middag op zijn fluit en konden de handen worden geschud met als eindstand een remise. De supporters konden hier wel mee leven want het was een wedstrijd van een behoorlijk niveau.
 
Mannen, op naar de volgende match!

Heiko Weerts herstelde de eenheid binnen WVV

Heiko Weerts herstelde de eenheid binnen WVV

De onlangs op 97-jarige leeftijd overleden oud-voorzitter Heiko Weerts was tijdens zijn leven koninklijk onderscheiden: Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit voor zijn verdiensten op maatschappelijk gebied. Zou WVV hebben beschikt over dergelijke lin…
 
MEIDENVOETBAL BIJ WVV

MEIDENVOETBAL BIJ WVV

 Beste meiden,    Hou je van voetbal?   Wil je in teamverband spelen?    Meld je aan als lid van onze meidenafdeling.   WEES WELKOM