Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV JO11-5 TOONT LEEUWENHART TEGEN MEEDEN JO11-1

Gepubliceerd op:
WVV JO11-5 TOONT LEEUWENHART TEGEN MEEDEN JO11-1

Zowel gisteravond, als vanochtend was het spannend voor de spelers en begeleiding van JO11-5. Zou er worden gevoetbald? Tijdens de eerste check gisteravond stonden alle seinen al op groen bij de consuls. Omdat het afgelopen nacht nauwelijks had gevroren, was het vañochtend dan ook duidelijk. Er kon gewoon lekker gevoetbald worden in Winschoten.

 
DE WEDSTRIJD
 
Je ziet ze weleens, een bloedeloos gelijkspel, maar aan de Stikkerlaan was dit vandaag absoluut niet het geval. Dat er geen doelpunten vielen, was de verdienste van de ploeg. Met een enorme werklust en veel plezier was het genieten voor de supporters aan Winschoter zijde.
Het spelbeeld was echter wel zo dat de Meedenaren voetballend de overhand hadden en met een volledige jongensploeg ook fysiek in het voordeel leken, maar de zes meiden en vier jongens in het roodzwart lieten daarentegen dus wel zien dat ze beschikten over een vechtersmentaliteit. Zodoende ontstond een prachtige jeugdwedstrijd tussen twee sportieve ploegen.
 
Er werd dus vanaf de eerste minuut gestreden voor elke vierkante meter kunstgras en het publiek was in grote getale aanwezig bij de eerste partij in de derde klasse. Na het kampioenschap in de tweede fase is de ploeg van Thijs en Jesper gepromoveerd en vandaag was dus de vuurdoop.
Opvallende speler in de eerste helft was keeper Ylano. Met drie fantastische reddingen hield hij zijn doel schoon en daarmee de thuisploeg op de been. WVV kreeg middels Quinty en Joah nog een kans op een doelpunt, maar ook Meeden wist dit te voorkomen.
 
In de rust vertrokken beide teams dan ook met de brilstand richting de kleedkamer en kregen daar hun welverdiende ranja. Ondertussen namen Thijs en Jesper de tijd voor hun aanwijzingen. Nadat de supporters hun koffie, warme chocolademelk en broodjes knakworst hadden genuttigd, startte de tweede helft en een klein kwartiertje later weer en was iedereen benieuwd of de thuisploeg nogmaals een enorme dosis inzet zou kunnen laten zien.
Het antwoord daarop was JA!! Wat een tweede helft. Het leek op Engels voetbal, waarin tackles werden gemaakt, meerdere hachelijke situatie voor beide doelen ontstonden, kansen over en weer waren en Meeden maar liefst dertien corners kreeg.
Maar het was een ijzersterk collectief aan roodzwarte zijde dat dapper weerstand bleef bieden en uiteindelijk een zeer terecht punt overhield aan het duel tegen de zwartwitten uit Meeden.
 
Na afloop werden de penalty's genomen en gaven de spelers van beide teams elkaar een sportieve handdruk. Vandaag was het dus genieten langs de lijn en dacht niemand aan de kou!!
 
WVV speelde met de volgende spelers: Ylano, River, Mieke, Zoë, Quinty, Eva, Janel, Joah, Caram en Duuk.
 
Helaas was Danique afwezig. Ze is deze week geblesseerd geraakt aan haar knie en is er hopelijk snel weer bij.
 
Goed gedaan allemaal!
 
Fotograaf: Jesper

EINDE SEIZOEN WVV ZONDAG 1  NA NEDERLAAG IN HET ZUIDEN VAN HET LAND

EINDE SEIZOEN WVV ZONDAG 1 NA NEDERLAAG IN HET ZUIDEN VAN HET LAND

  WVV IS UITGESCHAKELD IN DE NACOMPETITIE   Het eerste elftal van WVV is er niet in geslaagd om de tweede ronde van de nacompetitie te bereiken. Hierdoor stopt de route richting de 4e divisie. In de wedstrijden tegen EFC uit Eersel…