Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV JO11-5 SPEELT ALS EEN TEAM TEGEN HS'88 JO11-3

Gepubliceerd op:
WVV JO11-5 SPEELT ALS EEN TEAM TEGEN HS'88 JO11-3

 WVV JO11-5 SPEELT ALS EEN TEAM EN BLIJFT WINNEN

Vanochtend was er ondanks de nachtvorst geen nieuws qua afgelasting voor de ploeg van Jesper en Thijs. De wedstrijd tegen de paarshemden van HS'88 JO11-3 werd gewoon gespeeld en dus vertrok de ploeg tegen half tien richting Hoogezand-Sappemeer.

Zowel Thijs als Jesper hadden beide een wedstrijd van hun eigen team en konden daardoor niet aanwezig zijn. De honneurs werden waargenomen door de Nieboer Brothers.
WVV speelde vandaag zonder Janel en Joah. Gelukkig was het overige negental wel aanwezig en moesten zij de klus klaren. Onder leiding van Caram ging WVV meteen ten aanval. De middenvelder was erg productief vanochtend. Met zes treffers was hij grootaandeelhouder qua doelpunten. Wat vandaag ook opviel was het samenspel. Er werd gekeken, getikt en gewerkt. Deze kwaliteiten samenvoegend zorgden voor een aantrekkelijke partij van de JO11-5.
 
De eindstand vandaag was 0-9 voor de roodzwarten. Duuk was twee keer productief en Eva wist haar doelpunt weer mee te pikken.
Verdedigend speelden River en Danique een zeer goede wedstrijd. Keeper Ylano liet weer zien dat hij het doel van JO11-5 goed bewaakt.
Zoë, Quinty en Mieke maakten vandaag het team compleet en werkten hard voor de ploeg. Dat is nou echt wat deze ploeg kenmerkt.
 
Samen werd deze prestatie namelijk neergezet en daar zit de kracht in van WVV JO11-5
 

WVV JEUGD ZIET ORANJE WINNEN TEGEN QATAR IN EEN VOLLE KANTINE

WVV JEUGD ZIET ORANJE WINNEN TEGEN QATAR IN EEN VOLLE KANTINE

Een volle kantine met heel veel jeugdleden van onze club. De aanleiding was het derde groepsduel van Oranje tijdens het WK voetbal in Qatar. Dat de mannen van Louis van Gaal nog niet het beste spel laten zien, deerde de roodzwarte jeugd niet. Na…
 
VV LEO JO8-2  vs. WVV JO8-1   (EINDSTAND 3-7)

VV LEO JO8-2 vs. WVV JO8-1 (EINDSTAND 3-7)

Het was vroeg dag deze zaterdagochtend toen de zoemer van de wekker ruw een einde maakte aan de rust in de woningen van de boys van JO8-1. Vandaag de uitwedstrijd naar Leo in Loons (Assen) waarbij er al om 8:30 gevoetbald moest worden tegen de plaats…