Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV JO11-5 ONDERUIT TEGEN STERKER VEENDAM JO11-2

Gepubliceerd op:
WVV JO11-5 ONDERUIT TEGEN STERKER VEENDAM JO11-2

WVV JO11-5 ONDERUIT TEGEN STERKER VEENDAM JO11-2

Een zware wedstrijd in de Parkstad. Dat was vooraf al bekend bij de Winschoter leiding, maar opgeven staat niet in het woordenboek van deze roodzwarte mixploeg. Vandaag miste WVV één speler. De rots van het middenveld Karam kon niet aanwezig zijn, maar gelukkig zit WVV JO11-5 ruim in de spelers en mochten de overige elf proberen een resultaat te halen.
 
Aangekomen in Veendam blijft de Langeleegte altijd mooi om te zien. Verder konden de kinderen genieten van allerlei leuke speelattributen die op het complex van Veendam te vinden waren. Vooral de glijbaan was in trek bij de meiden. De drie jongens die WVV vandaag in de selectie had voetbalden eerst nog in een Cruijff court, maar even later meldde iedereen zich voor de bespreking. Er werd goed geluisterd en de taken waren duidelijk. De eerste helft startte dan ook best goed. Veendam beschikte over meer kracht en de balbehandeling was beter, maar de werklust van roodzwart was te prijzen. Nadat de eerste treffer viel had roodzwart een beetje pech. Drie doelpunten kreeg het tegen op een beetje ongelukkige manier. De Parkstadbewoners speelden met een ouderwetse schoevieloerder en deze wist ook de vijfde treffer binnen te werken.
In de rust werd goed gedronken en werd gepraat over de goede dingen en moest het moraal weer worden opgekrikt. De uitleg werd begrepen en na een klein kwartiertje kwam de scheidsrechter van dienst de ploeg weer halen uit de kleedkamer.
 
Na rust speelde WVV wederom naar behoren. Het gaf tegengas, maar moest in de Veendam de meerdere erkennen. Keeper Ylano viel na twintig uit met een gekneusde vinger na een geweldige redding. In het laatste gedeelte gingen de mouwen nog een keer omhoog bij de dames en heren. Dit resulteerde in twee fraaie goals. Eerst was het Duuk die scoorde en even later was Joah de gelukkige. Deze twee goals gaf de bezoekers toch een vorm van beloning. Ook al was Veendam een sterker en beter team dan de Winschoters. Opgeven was er wederom niet bij!! Ook dat is een kwaliteit.
 
Eindstand 9-2
 
Daarna de penalty's, maar ook vooral snel naar de glijbaaaaaaaaaaannnn....

EINDE SEIZOEN WVV ZONDAG 1  NA NEDERLAAG IN HET ZUIDEN VAN HET LAND

EINDE SEIZOEN WVV ZONDAG 1 NA NEDERLAAG IN HET ZUIDEN VAN HET LAND

  WVV IS UITGESCHAKELD IN DE NACOMPETITIE   Het eerste elftal van WVV is er niet in geslaagd om de tweede ronde van de nacompetitie te bereiken. Hierdoor stopt de route richting de 4e divisie. In de wedstrijden tegen EFC uit Eersel…