Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV JO11-5 IN EEN KLETSNAT OOSTWOLD ONDERUIT TEGEN VVS JO11-1

Gepubliceerd op:
WVV JO11-5 IN EEN KLETSNAT OOSTWOLD ONDERUIT TEGEN VVS JO11-1

WVV JO11-5 strijdend ten onder tegen een beter VVS JO11-1

 
Nat, natter en het natst was het in Oostwold deze morgen. Vanaf de eerste minuut tot de laatste druppelde regengod Pluvius zijn tranen op het voetbalveld van Voetbal Vereniging Sparta. In combinatie met een straffe wind en een onplezierige gevoelstemperatuur was het voor spelers, begeleiding en supporters geen pretje.
 
Na het eerste half uur, waarin WVV tegen de wind in speelde, stond er een duidelijke tussenstand van 5-0 op het scorebord. Was VVS veel beter? Nee, dat viel wel mee, maar het afwerken aan blauwwitte zijde ging prima. WVV knokte wel, maar de verkleumde doelman uit Oostwold werd amper getest. Het geluid van het fluitje voor rust werd door iedereen als zeer prettig ervaren.
 
Na de pauze was het WVV dat goed startte. Het maakte direct een treffer door River en kort daarna eindigde een superschot van dezelfde River op de lat. WVV had het vizier echter niet zo scherp staan als de thuisspelende ploeg en zodoende bleef het lange tijd 5-1. Ondertussen vielen de eerste slachtoffers vanwege kou, regen en wind. In de slotfase wist VVS hun zesde treffer te produceren en daarmee de eindstand van 6-1 in het scheidsrechtersboekje te zetten.
 
Na afloop werden toch de penalty's genomen, sportief de handen geschud en vervolgens met een noodgang naar de warmere kleedkamer gesprint. Met de modder achter de oren en zonder punten werd de terugrit naar Winschoten gemaakt.
 
Maar.......ondanks dat hebben we wel weer genoten van jullie!!
 
Gr. De supporters

Heiko Weerts herstelde de eenheid binnen WVV

Heiko Weerts herstelde de eenheid binnen WVV

De onlangs op 97-jarige leeftijd overleden oud-voorzitter Heiko Weerts was tijdens zijn leven koninklijk onderscheiden: Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit voor zijn verdiensten op maatschappelijk gebied. Zou WVV hebben beschikt over dergelijke lin…
 
MEIDENVOETBAL BIJ WVV

MEIDENVOETBAL BIJ WVV

 Beste meiden,    Hou je van voetbal?   Wil je in teamverband spelen?    Meld je aan als lid van onze meidenafdeling.   WEES WELKOM