Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV JO11-3 VERSLAAT NIEUW BUINEN JO11-1 JM (EINDSTAND 4-1)

Gepubliceerd op:
WVV JO11-3 VERSLAAT NIEUW BUINEN JO11-1 JM    (EINDSTAND 4-1)

WVV 11-3 overtuigend gewonnen.
 
Vanmorgen op een koude maar schitterende zaterdagochtend was het weer raak op het Hyzon sportpark. De boys en Fien moesten zich meten met de jongens uit Nieuw Buinen. Dit was geen hele onbekende ploeg voor de sodomers want in de vorige fase hadden ze met 4-1 verloren van de uit de klei getrokken boerenzonen.
De ploeg van oefenmeesters Daan en Dinand gingen niet alleen voor de 3 punten maar ook voor winschoter eer.
 
De wedstrijd starte om half 11 en Wvv was vanaf de eerste minuut de bovenliggende partij de combinaties waren goed bijna alle ballen kwamen aan. Na een aantal genomen hoekschoppen was het wachten tot de bal eindelijk achter de doelman belandde. En na een stief kwartier was het dan zover door een mooie solo actie van Lennard was de brilstand verdwenen en kon de scheids een streepje in zijn handpalm noteren.
 
Er volgde een zwakke tegenaanval van nieuw buinen maar die werd vakkundig uit het doel gedirigeerd door onze doelwachter Hayden.
Roodzwart besloot het gas er op te gooien en 5 minuten later legde Jaylano hem panklaar in de hoek.
2-0, de druk was van de ketel.
 
Wvv bleef de betere partij de rest van de eerste helft sowieso had de tegenstander door Jeremiah en Fien weinig te zoeken voor het doelgebied.Vigo maakte met een mooie Counter dat de ploeg met een welverdiende 3-0 aan de ranja kon.
 
De tweede helft starte helaas niet zoals gehoopt. Nieuw Buinen brak uit naar voren en binnen de eerste tellen lag de bal door een lopje achter onze keeper.
Maar er werd niet bij de pakken neer gezeten en Wvv ging strijdlustig elke duel in waarin het merendeel ook gewonnen werd. echt tot hele grote kansen leidde het niet meer.
Wel leidde het nog tot een assist van Hayden op Mason die helaas het schot niet verzilverde.
En de loopactie van Vigo. Die nog tot een schot op het doel kwam maar op tegenstand stuitte van de keeper van de andere kant maar daarna vakkundig door Jaylano werd afgewerkt.
 
4-1 winst een mooie score op een mooie zaterdagmorgen.
 
Henri

 

Heiko Weerts herstelde de eenheid binnen WVV

Heiko Weerts herstelde de eenheid binnen WVV

De onlangs op 97-jarige leeftijd overleden oud-voorzitter Heiko Weerts was tijdens zijn leven koninklijk onderscheiden: Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit voor zijn verdiensten op maatschappelijk gebied. Zou WVV hebben beschikt over dergelijke lin…
 
MEIDENVOETBAL BIJ WVV

MEIDENVOETBAL BIJ WVV

 Beste meiden,    Hou je van voetbal?   Wil je in teamverband spelen?    Meld je aan als lid van onze meidenafdeling.   WEES WELKOM