Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV JO11-1 LEGT OOK BORGER JO11-1 OVER DE KNIE

Gepubliceerd op:
WVV JO11-1 LEGT OOK BORGER JO11-1 OVER DE KNIE

WVV JO11-1 pakt flink door!!

de competitie voerde de ploeg van Daan en Bert vandaag naar de hunebed hoofdstad van Nederland ofterwel Borger.
hier zouden we ook weer drie punten moeten pakken. het weer zat in ieder geval mee en het was al vroeg gezellig druk op de drift.
9 uur was de aftrap voor de thuisploeg. maar dat er voor Borger niks te halen viel werd al snel pijnlijk duidelijk. ze raakten de bal na de aftrap al kwijt en dit resulteerde direct in een spijkerharde counteraanval van de roodzwarten met een voorzet wandelde Jedrin de bal er binnen 2 minuten zo in en waren we van de brilstand af.
de jongens en meisjes van Borger boden kranig weerstand maar waren geen partij voor onze jongens, zeker niet de eerst 15 minuten. de verdediging stond als een blok en er was geen bal langs te krijgen. ballen werden aangenomen en vlot verwerkt. Er werd over de hele linie keihard gewerkt.
Mason kreeg een joekel van een kans maar wist de helaas niet te benutten.
maar dit zou vast niet de laatse kans zijn.
toen kreeg Borger plots een cadeautje. onze keeper pakte volgens de scheids de bal in zijn handen buiten het doelgebied. wat resulteerde in een vrije trap wat wij een te zware straf vonden en dat een waarschuwing voldoende zou zijn. die ging er uiteraard hoog boven in bij onze iets te kleine keeper.
1-1
maar deze dubieuze doelpunt werd gelijk de kop ingedrukt door Mason die zijn eerdere misser hiermee ruimschoots goed maakte.
wvv wist te domineren door sterk over te spelen en elkaar de bal te gunnen.
en scherp zijn helpt natuurlijk ook mee.
want in de "scrimmage" liet de keeper de bal los en hoefde Klaas alleen de voet er maar tegen aan te zetten.
1-3 is een prima stand om de rust mee in te gaan.
na een korte bespreking en (suikervrije) ranja kon de 2e helft van start gaan.
de tweede helft startte met een daverende soloactie van Lennard waaruit helaas geen winst uit te behalen was
wvv voetbalde nog steeds prima maar het vuur waar ze mee begonnen ging er langzaam wel uit. de bal en de kansen lagen grotendeels wel bij wvv. daarna werd de 1-4 gemaakt vanuit een corner door een eigen doelpunt van de heren en dames van Borger. daarna ging alles wat harder de duels werden fysieker en er werd meer op de man gespeeld wat zorgde voor een vrije trap voor onze 11-1. aangelegd door Jeremiah had de keeper geen schijn van kans.
de race was wel gelopen er werd nog weinig geproduceerd. en 1 van de weinige kansen die Borger nog kreeg werd in de ijskast gezet.
toen werd het tweede kadootje aan Borger overhandigt. de tegenstander kreeg een hoekschop. hij werd genomen en de bal bleef in het doelgebied spoken waarna na een schot op het doel Klaas de bal probeerde te vangen. Hands..... Klaas liet de bal gauw vallen en hoopte dat niemand het gezien had. Helaas een 30 paar ogen hadden het ook gezien en de scheids kon niet anders dan resoluut naar de stip wijzen.
en met een flinke schot werd de 2e treffer gemaakt. 5-2.
het laatste wapenfeit was wel een goal van wereldklasse gemaakt door Mason.
 
Henri

 
LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

REMONTADA IN WINSCHOTEN Eindstand 3-2 in het duel van WVV Zondag 1 Tegen WKE Emmen.   WVV '74 minuut stand 0-2   Rick Eggens Ivar Bruins Martijn Delger   Met tien man de overwinning binnenslepen.  …