Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV J011-5 GAAT HARD ONDERUIT TEGEN STADSKANAAL JO11-2

Gepubliceerd op:
WVV J011-5 GAAT HARD ONDERUIT TEGEN STADSKANAAL JO11-2

Prachtig weer en echt gras onder de schoenen waren vandaag de ingrediënten voor de partij tegen de jongens uit Stadskanaal. Voor het eerst een tegenstander dat volledig uit jongens bestond. Dit in tegenstelling tot de thuisploeg. Roodzwart bestaat grotendeels uit meiden en gezien de fysieke kracht aan blauwwitte zijde leek het vooraf een lastige ochtend te worden.

Vanwege de afwezigheid van trainer Thijs namen Henri en Bert de coaching op zich en was het Gert die als spelleider fungeerde. Na een prima warming-up werd er precies om kwart voor negen gestart aan het duel.
 
Al snel bleek dat de gasten inderdaad een maatje te groot waren en de thuisploeg een les mentale weerbaarheid zou krijgen. Blijven voetballen en doorgaan ongeacht de tussenstand was de opdracht. WVV werkte zich in de eerste helft dan ook het zweet voor de ogen, maar kon niet tegen het krachtige Stadskanaal een aanvallende vuist maken. Hun laatste man was simpelweg te sterk en zorgde dat de keeper van de gasten niet in de problemen kwam. Echter één keer was de desbetreffende speler niet in de achterste zone te bekennen en daar werd door roodzwart direct gebruik van gemaakt. Caram maakte de Winschoter treffer.
 
In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde. WVV deed zijn best, maar kwam er niet aan te pas. Echter de opdracht om wel te blijven strijden was vandaag zeker een goed ontwikkelpunt. Zonder te morren en toch blijven gaan zijn kwaliteiten die horen bij doorzetters. Dat het uiteindelijk 1-9 werd is niet zo belangrijk. De vreugde aan Stadskanaal zijde was prima, maar voetbal is meer dan winnen en doelpunten maken. Sommige vaardigheden zijn minsten en zo niet belangrijker. De winnaars werden
gefeliciteerd en de penalty's werden genomen. Daarna even zingen voor Eva die morgen de tien kaarsjes mag uitblazen.
 
Volgende week nieuwe ronde en nieuwe kansen.
 
Eerst goed trainen en dan is elke wedstrijd een toetje. En van toetjes moet je genieten!!
 
En dat heb ik vandaag wel gedaan ondanks de nederlaag.

EINDE SEIZOEN WVV ZONDAG 1  NA NEDERLAAG IN HET ZUIDEN VAN HET LAND

EINDE SEIZOEN WVV ZONDAG 1 NA NEDERLAAG IN HET ZUIDEN VAN HET LAND

  WVV IS UITGESCHAKELD IN DE NACOMPETITIE   Het eerste elftal van WVV is er niet in geslaagd om de tweede ronde van de nacompetitie te bereiken. Hierdoor stopt de route richting de 4e divisie. In de wedstrijden tegen EFC uit Eersel…