Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV GEEN SCHIJN VAN KANS IN CLASICO TEGEN ZEER STERK BATO JO11-3

Gepubliceerd op:
WVV GEEN SCHIJN VAN KANS  IN CLASICO TEGEN ZEER STERK BATO JO11-3

Onze roodzwarte toppers mochten vandaag hun eerste clasico van het seizoen spelen. Aan de Sint Vitusholt moest het spelen tegen BATO JO11-3.
 
Aangekomen en kijkend naar de warming-up leek de wedstrijd er één voor op papier. De blauwwitte ploeg was sterk, balbaardig en met zeer veel spelers.
De wedstrijd bleek na twintig minuten inderdaad geen eerlijke krachtsverhouding te hebben, maar opgeven deden de jongens en meisjes van WVV niet. Er werd geknokt en gepoogd over te spelen, maar het hielp allemaal niet. Met een 5-0 ruststand werd begonnen aan de ranja van BATO. Deze werd lekker bevonden en een tiental minuten later floot de arbiter weer op de fluit.
 
De tweede helft was een kopie van de eerste en BATO liep verder uit. WVV produceerde wel de eretreffer en deze werd uitbundig gevierd.
De eindstand van 15-1 is natuurlijk ruim, maar gezien het verschil qua niveau kan BATO zich met recht de winnaar noemen. Dit zeer talentvolle JO11-3 kan nog wel twee/drie klassen hoger spelen.
Na afloop was het tijd voor het toetje van de wedstrijd. De penalty's waren prachtig om te zien en daarin was roodzwart zeker niet de mindere.
 
Boys en girls, ondanks de nederlaag zijn wij erg trots op jullie!
 
De supporters

 

 
LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

REMONTADA IN WINSCHOTEN Eindstand 3-2 in het duel van WVV Zondag 1 Tegen WKE Emmen.   WVV '74 minuut stand 0-2   Rick Eggens Ivar Bruins Martijn Delger   Met tien man de overwinning binnenslepen.  …