Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV 023 NIPT ONDERUIT TEGEN BE QUICK 021

Gepubliceerd op:
WVV 023 NIPT ONDERUIT TEGEN BE QUICK 021

WVV O23 verliest nipt van Be Quick O21 in oefenduel

WVV Onder 23 heeft haar eerste oefenwedstrijd dinsdag verloren. Be Quick Onder 21 ontving de Winschoters en die ploeg bleek nipt te sterk: 1-0.

Met amper trainingsarbeid in in de benen en dan toch richting de Esserberg voor een oefenduel met het sterke Be Quick 021.
Tja, vooraf waren er wel twijfels of dit een gelijkopgaande strijd zou worden.

Nadat de bal, na vijf minuten, ook nog eens ongelukkig in het doel van de roodzwarten lag, werd verwacht dat het telraam kon worden gepakt.

Maar nee, alles behalve dat. Ondanks dat de bezoekers veel op eigen helft te vinden waren in de eerste helft, werden er amper kansen weggegeven. De spelers voerden hun taken gedisciplineerd uit en de vuile meters werden gemaakt. Dit resulteerde in een minimale achterstand, maar een spelersgroep die het conditioneel zwaar te verduren had.

De tweede helft werd WVV zelfs brutaal. Het nam gedurende de eerste dertig minuten het initiatief en speelde veelal op de helft van de Stadjers. Het kreeg een aantal mogelijkheden, maar echt levensgrote kansen waren er niet.

In het laatste kwartier waren de krachten aan roodzwarte zijde zo goed als verdwenen en startte Be Quick een slotoffensief. WVV bleef voetballen en speelde zich meerdere keren keurig onder de druk vandaan. De Groningers kwamen nog tot twee schoten, maar die werden gekeerd door de sluitpost van WVV.

Na afloop waren er complimenten voor de ploeg uit Winschoten.

Moegestreden, maar voldaan mocht de ploeg van Martijn Drent genieten van een welverdiende douche en kan het terugkijken op een prima oefenwedstrijd.

 
LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

REMONTADA IN WINSCHOTEN Eindstand 3-2 in het duel van WVV Zondag 1 Tegen WKE Emmen.   WVV '74 minuut stand 0-2   Rick Eggens Ivar Bruins Martijn Delger   Met tien man de overwinning binnenslepen.  …