Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV 023-1 VERSLAAT FC ASSEN 023-2 EN IS DOOR IN DE BEKER

Gepubliceerd op:
WVV 023-1 VERSLAAT FC ASSEN 023-2 EN IS DOOR IN DE BEKER

WVV 023-1 IN EEN KWARTIER LANGS FC ASSEN 023-2 OP SUPER SATURDAY

 
Na veertien minuten en zesentwintig minuten spelen was de wedstrijd tegen de gasten al gespeeld. Met een hattrick binnen een kwart van een uur zorgde Jesper voor de comfortabele 3-0 voorsprong. Hiermee was de aanvaller van 023 het goudhaantje vandaag.
 
Vanaf het begin van de wedstrijd was WVV dus de bovenliggende partij en dat bleef het ook in de resterende vijfenzeventig minuten.
De bezoekers waren echter niet naar Winschoten gekomen om getrakteerd te worden op een ruime nederlaag en speelden met veel mensen achter de bal. Dit zorgde ervoor dat het lastig was voor roodzwart om het gaatje te vinden en de rust te bewaren. Rob Vegt zorgde in de helft dat de voorsprong wel werd uitgebouwd naar 4-0.
Met deze stand werd gerust en gingen beide teams aan de thee.
 
Na de break was het spelbeeld hetzelfde. WVV was beter, maar voetbalde niet altijd slim. Hierdoor bleef de teller nog twintig minuten op vier staan. Pas daarna werd de vijfde treffer geproduceerd door Kevin.
In de slotfase was het nogmaals Jesper die het net deed bollen en de eindstand op 6-0 bepaalde.
 
Daarna was het tijd voor de derde helft. Met live muziek en een avondwedstrijd van WVV Zondag 1 was het gezellig toeven aan de Stikkerlaan.
 
SAMENZIJNWIJWVV
 
Opstelling WVV:
Cees, Zdeněk, Thijs, Lokman, Joost, Niek, Matthijs, Rob,Jesper, Kevin en Luca.
 
Bank WVV: Rohan en Elijah
 
H. Kootstra bedankt voor het vlaggen👍

 
LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

REMONTADA IN WINSCHOTEN Eindstand 3-2 in het duel van WVV Zondag 1 Tegen WKE Emmen.   WVV '74 minuut stand 0-2   Rick Eggens Ivar Bruins Martijn Delger   Met tien man de overwinning binnenslepen.  …