Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV 023-1 VERPULVERT ZUIDLAREN 023-2

Gepubliceerd op:
WVV 023-1 VERPULVERT ZUIDLAREN 023-2

WVV 023 heeft het thuisduel voor de beker tegen Zuidlaren 023-2 met zeer ruime cijfers weten te winnen.

De formatie van Martijn Drent speelde de gehele wedstrijd op de helft van de tegenstander en wilde dit uitdrukken in doelpunten. Na een aftasting van vijf minuten was duidelijk dat de spelers van WVV veel verder waren in hun ontwikkeling.
Na de nipte nederlaag tegen Be Quick 021 afgelopen week heerste er bij de ploeg uit Winschoten een positief gevoel. Meten met de beste ploegen uit de provincie is natuurlijk gedurfd, maar wedstrijden op dergelijk niveau zijn zeer leerzaam op deze leeftijd.
 
Vandaag dus een heel ander verhaal. Zuidlaren 023-2 beschikte over een ploeg met welwillende en sportieve jongens, maar het verschil qua niveau was duidelijk te zien.
Het spelbeeld in de eerste helft was daarom eenntonig. WVV speelde constant op de helft van de tegenstander. De de eerste dertig minuten waren echt swingend en ging de bal lekker vlot rond. Het resultaat waren zes fraaie goals en een paar goede aanvallen die net niet tot doelpunt werden bekroond.
Na rust veranderde niets aan het spelbeeld. WVV zocht naar meer doelpunten, en had niet veel moeite om de muur van de verdedigende spelers van Zuidlaren te slechten.
 
Na zeventig minuten werd de aanvalsdrang wat onnauwkeuriger. Vermoeidheid en de warmte waren aanwijsbare oorzaken. Uiteindelijk werd de score uitgebreid naar een dertiental doelpunten voor de Winschoters.
Zuidlaren maakte tussendoor een eretreffer en dat was ook wel verdiend. De ploeg uit Zuidlaren bleef namelijk sportief gedurende de wedstrijd en probeerden niet op een foute manier iets te forceren.
 
Beide ploeg vertrokken dan ook met tweeëntwintig spelers naar de kleedkamer. WVV 023 trainer Martijn Drent was na afloop tevreden. Hij wilde zien dat zijn ploeg bleef gaan en doelpunten wilde maken. Dat is zeker gelukt vandaag.
 
WVV miste vandaag Zdeněk Koning. Deze speler deed mee aan De Run (50 kilometer) Hier werd de verdediger van 023 de beste loper van het Oldambt. Super gedaan jongen!!!
 
Opstelling WVV: Cees, Lokman, Thijs, Twan, Niek, Matthijs, Mark,Jesper, Kevin, Luca en Elijah
 
Bank WVV: Daniel, Dinand en Joost

 
LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

REMONTADA IN WINSCHOTEN Eindstand 3-2 in het duel van WVV Zondag 1 Tegen WKE Emmen.   WVV '74 minuut stand 0-2   Rick Eggens Ivar Bruins Martijn Delger   Met tien man de overwinning binnenslepen.  …