Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WINST VOOR WVV JO19-1 TEGEN SC JOURE JO19-1

Gepubliceerd op:
WINST VOOR WVV JO19-1  TEGEN SC JOURE JO19-1

 WVV JO19-1 WINT TERECHT VAN SC JOURE JO19-1

Na negentig minuten stond er een 2-1 eindstand op het scoreformulier. Dat was de grootste winst vandaag. Voor de supporters was er namelijk weinig te genieten deze middag. Het was koud, winderig en het was niet de beste partij van Winschoter kant dit seizoen.

 
In de eerste helft startte de ploeg nog wel goed. Het combineerde leuk en kreeg een aantal zeer grote kansen die helaas niet werden verzilverd. Halverwege de eerste helft kwam er echter zand in de motor. De thuisclub speelde alles door het midden en zocht de drukte op. De zijkanten werden amper benut en de bekende trechter was het eindstation. WVV gaf verdedigend amper iets weg en dus beloonde de ploeg zich niet voor de arbeid van de eerste dertig minuten. De leidsman van vandaag hield het spel strak, maar had daarbij wel ook een alternatief spelregelboekje doorgenomen want meerdere keren goochelde hij als een ware Hans Kazan. Ondanks deze bijzondere beslissingen floot hij na vijfenveertig minuten af met een ruststand van 0-0.
 
In de tweede helft begon de thuisploeg wederom goed. Een tweetal kansen werd gecreëerd, maar de brilstand bleef op het scorebord. Na een kwartier werd toch de ban gebroken. Jelmer kwam na een prima individuele actie in schietpositie en ramde de bal in de verste hoek. WVV veerde op, maar vergat door te drukken. Het liep tegen bijzondere gele kaarten aan en zag na een klein half uur uit het niets de Friezen op gelijke hoogte komen. Een corner werd niet goed verwerkt en de meeste attente speler was de spits van SC Joure. Tegen de verhouding in moest de thuisclub dus op jacht naar de winnende treffer om geen puntverlies te lijden. Met een prima doelman, solide verdediging en uitstekende werklust aan Friese zijde leek dit een lastige opgave te worden voor de mannen van Hansen en Hector. Maar daar dacht spits Bo anders over. Het was de goalgetter van roodzwart die ook vandaag de beslissing wist te forceren. Met een echt spitsengoal velde hij het vonnis en bezorgde hij de drie punten voor de thuisclub.
 
Na afloop werden de handen geschud van een sportieve tegenstander en ook de leidsman werd vriendelijk bedankt voor zijn aanwezigheid inclusief de bijzondere beslissingen.
 
Door deze zege sluit WVV aan bij de top in de divisie. Volgende week staat het uitduel tegen vv Winsum 019-1 op het programma. Ook dan zal roodzwart weer vol aan de bak moeten om een goed resultaat neer te zetten.

Heiko Weerts herstelde de eenheid binnen WVV

Heiko Weerts herstelde de eenheid binnen WVV

De onlangs op 97-jarige leeftijd overleden oud-voorzitter Heiko Weerts was tijdens zijn leven koninklijk onderscheiden: Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit voor zijn verdiensten op maatschappelijk gebied. Zou WVV hebben beschikt over dergelijke lin…
 
MEIDENVOETBAL BIJ WVV

MEIDENVOETBAL BIJ WVV

 Beste meiden,    Hou je van voetbal?   Wil je in teamverband spelen?    Meld je aan als lid van onze meidenafdeling.   WEES WELKOM