Volg ons:

Lid worden
Terug naar Het laatste nieuws

WINST VOOR MEIDEN MO17-1 TEGEN ANGSTGEGNER HS'88 MO17-1

Gepubliceerd op:
WINST VOOR MEIDEN MO17-1 TEGEN ANGSTGEGNER HS'88 MO17-1

 OP NAAR EEN SPANNEND SLOT VAN DE COMPETITIE

DRIE PUNTEN IN DE KNIP VOOR WVV MO17-1

De meiden van MO17-1 reisden vandaag richting Hoogezand- Sappemeer om daar te voetballen tegen HS'88 MO17-1. De ploeg in het paars is geen onbekende tegenstander en geldt als jaren als een soort van Angstgegner.

Echter in deze fase van de competitie is het voor de meiden van Klaas en Richard elke week knokken om zicht te blijven houden op koploper MOVV MO17-1. Zo moest vandaag dus worden afgerekend met HS'88 MO17-1

Voorafgaand stond op voetbal.nl dat de meiden uit Midwolda wederom de volle buit hadden gepakt tegen De Sweel. De opdracht voor de Winschoters luidde daarom: Winst!

Met een dertiental meiden werd een start gemaakt aan een prima warming-up op een voetbalmat van echt gras. Natuurlijk is de ploeg het kunstgras van de Stikkerlaan gewend, maar de geur van echt gras was vandaag voor de voetballiefhebber een zegen.
In de eerste helft begon de ploeg uit Winschoten erg sterk. Binnen tien minuten liet WVV de thuisclub een tweetal keren de bal uit het net pakken. Iris en Mila velden het vonnis en WVV leek een zeer makkelijke wedstrijd te krijgen. Echter gaven de paarshemsen niet op en zochten ook zij de aanval. Mede door de wind werd een lange bal niet goed ingeschat. De spits van HS'88 wist raad met het buitenkansje en prikte de aansluitingstreffer binnen. WVV schrok wakker van deze tegengoal en zette een tandje bij. Dat resulteerde in een terechte 1-3 voorsprong. Deze treffer kwam op naam van Lynn.

Linkerspits Bo moest even later het veld ruimen wegens een forse overtreding en haar plek werd ingenomen door Hannah.
WVV bleef de betere ploeg en zag vlak voor rust hoe Florien tegendraads de 1-4 binnenschoot.
Even later floot de scheidsrechter voor het rustsignaal en vertrokken beide teams richting de kleedkamer voor de ranja en aanwijzingen.

Na een kwartiertje werd een vervolg gemaakt met de partij. WVV startte met een nieuwe keepster tussen de palen. Het was Frouke die de handschoenen aantrok en daardoor kon Anna ook lekker voetballen.

Ook in de tweede helft was roodzwart de betere. Het speelde bij vlagen goed, maar een beetje meer rust aan de bal was misschien niet onverstandig geweest.

De in de eerste helft ingevallen spits Hannah schoot na tien minuten spelen de vijfde Winschoter treffer binnen en kort daarna was Alma verantwoordelijk voor de zesde goal. De middenvelder stond, na een prima aanval, op de juiste plek en schoot onberispelijk raak.

Het slot was voor de thuisclub. Een lange bal was wederom de basis waaruit werd gescoord. De eerdergenoemde spits was ook de maker van de tweede treffer van de thuisclub. Met een schot/voorzet zette zij iedereen op het verkeerde been inclusief keepster Frouke.

Uiteindelijk floot de scheidsrechter na precies tachtig minuten af voor deze partij en kan de ploeg uit Winschoten wederom drie punten bijschrijven aan hun totaal. De competitie blijft hierdoor nog altijd reuze spannend en dat is prachtig om te zien.

Eindstand 2-6

KLEDING INLEVEREN MAANDAG 4 JULI

KLEDING INLEVEREN MAANDAG 4 JULI

Vanavond is het laatste moment om je WVV kleding in te leveren. Let op! Alle kleding moet terug, deze worden gecontroleerd of vervangen. Mist jouw kleding na vanavond dan worden hiervoor kosten in rekening gebracht.   Volgend seizo…
 
WVV 125- JARIG JUBILEUM FEEST

WVV 125- JARIG JUBILEUM FEEST

 125 jaar voetbal bij WVV1896