Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

VOETBALQUIZ VAN DE SUPPORTERSVERENIGING GROOT SUCCES

Gepubliceerd op:
VOETBALQUIZ VAN DE SUPPORTERSVERENIGING GROOT SUCCES

De voetbalquiz van afgelopen zaterdag is wederom een groot succes gebleken. Maar liefst 23 teams hadden zich aangemeld voor de quiz. Acht rondes met allerlei vragen maakte het een zeer lastige en boeiende quiz. Quizmasters waren de mannen van VVS en zij hadden alles keurig op orde en uiteindelijk bleek het team “Bas Luttje”de verdiende winnaar.

 

23 teams hadden zich dus aangemeld en gingen de strijd met elkaar aan. De quiz startte om 20:00 en was afgelopen rond de klok van twaalf uur. De quiz was ook deze editie weer volledig volgeboekt en de sfeer was ouderwets gezellig. De verloting die de supportersvereniging had georganiseerd was ook weer een spektakel op zich. De supportersvereniging van WVV kijkt dan ook met veel plezier terug naar deze geslaagde avond! 

Felicitaties nogmaals aan de winnaars (Team Bas Luttje) en een dankwoord aan Jeroen en Jos (VVS)  als makers quizmasters. Het barpersoneel natuurlijk ook heel erg bedankt voor de bediening en de heerlijke hapjes!

 

De supportersvereniging

SAMENZIJNWIJWVV

Heiko Weerts herstelde de eenheid binnen WVV

Heiko Weerts herstelde de eenheid binnen WVV

De onlangs op 97-jarige leeftijd overleden oud-voorzitter Heiko Weerts was tijdens zijn leven koninklijk onderscheiden: Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit voor zijn verdiensten op maatschappelijk gebied. Zou WVV hebben beschikt over dergelijke lin…
 
MEIDENVOETBAL BIJ WVV

MEIDENVOETBAL BIJ WVV

 Beste meiden,    Hou je van voetbal?   Wil je in teamverband spelen?    Meld je aan als lid van onze meidenafdeling.   WEES WELKOM