Naar 125 jaar WVV

Volg ons:

Lid worden
Terug naar Het laatste nieuws

Samenvatting ALV d.d. 25-06-21

Gepubliceerd op:
Samenvatting ALV d.d. 25-06-21

Beste leden van WVV,

De Algemene Leden Vergadering (ALV) op 25 juni jl. ligt inmiddels alweer een lange tijd achter ons. Nu het voetbalseizoen weer is gestart en ons sportpark weer steeds meer bruist van actie leek het ons een goed moment om de samenvatting van de ALV met jullie te delen. Aan het einde van de bijzondere ALV is afgesproken dat het huidige bestuur in overleg treedt met het aspirant bestuur. Deze besprekingen zijn afgelopen week gestart en gaan de komende maanden door zodat er sprake is van een soepele overgang van het huidige naar een nieuw bestuur. We doen dit gezamenlijk, vanuit een positieve intentie. De communicatie hierover vindt gezamenlijk plaats via Sportlink en de website.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. De samenvatting van de ALV is op deze pagina te downloaden

Huidig en aspirant bestuur van WVV.

Bekijk ook

Twee nieuwe jeugd coördinatoren

Twee nieuwe jeugd coördinatoren

 Vanaf heden heten we Henrie Schrik en Mark Hensema van harte welkom als jeugd coördinatoren.  
 
Selectie Jo11-1 gaat langer trainen

Selectie Jo11-1 gaat langer trainen

Startend vanaf donderdag 23 september zal de selectie van Niek en Melle geen uur trainen, maar 1.5 uur. Hier zijn we als club natuurlijk ontzettend blij mee dat de selectie van Jo11-1 hiermee 50% meer trainingsarbeid zal verrichten op de donderdagen.
 
Uitbreiding staf JO13-2

Uitbreiding staf JO13-2

In navolging van de nieuwe trainers voor JO13-2, kunnen we vanaf heden ook de nieuwe teammanager begroeten voor JO13-2 in de persoon van Wesley Huiting.Heel veel succes!