CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Lid worden
Terug naar Het laatste nieuws

Rondje voor je Club!

Gepubliceerd op:
Rondje voor je Club!

Een vereniging kenmerkt zich als geen ander door het saamhorigheidsgevoel. Niet alleen in tijden van bloei, maar juist ook in tijden dat het lastig is om staande te blijven. Door samen de schouders onder iets te zetten worden fantastische prestaties neergezet en wordt historie geschreven. Bij WVV doen we dat al bijna 125 jaar. Dat gaat uiteraard niet zonder slag of stoot, altijd was er wel een nieuwe uitdaging of tegenslag. Altijd werd deze het hoofd geboden en kwam WVV er weer bovenop. De coronapandemie, met alle gevolgen van dien, is een nieuwe uitdaging voor de vereniging. We hebben iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt nodig om deze crisis het hoofd te bieden.

Nu de kantine door deze crisis dicht moet blijven loopt WVV 1896 veel inkomsten mis en zijn alle kleine beetjes meer dan welkom. Om te voorkomen dat onze club in financiële problemen raakt komen we in actie. Help je mee?  

Geef je club een rondje!  

Nu dit in de kantine niet kan roepen we iedereen op om online een rondje te geven aan WVV 1896. Een rondje is een donatie ter waarde van een rondje in de kantine. Je helpt je eigen vereniging hier enorm mee in deze lastige tijd! Samen kunnen we dan uitkijken naar het moment dat we wel weer met zijn allen als vanouds kunnen genieten van de zo geliefde 3e helft.  

Ja, ik geef een rondje!

Iedereen mag meedoen. Hoe meer rondjes, hoe beter voor de clubkas. Een rondje kost €20,-. Je kunt ook een kwart rondje, half rondje of meerdere rondjes tegelijk doneren.   Kijk voor meer informatie op www.rondjevoorjeclub.nl

Langs deze weg willen we zoveel mogelijk mensen oproepen een donatie te doen. Samen slaan we ons dan door de crisis heen. Samen zijn wij WVV!

CLINIC ONDERBOUW HEEL LEUK EN GEZELLIG

CLINIC ONDERBOUW HEEL LEUK EN GEZELLIG

 Jeugdleden veŕmaken zich goed tijdens WVV voetbalclinic.
 
Algemene Ledenvergadering tot nader order uitgesteld

Algemene Ledenvergadering tot nader order uitgesteld

De afgelopen weken heeft het bestuur van WVV de mogelijkheden voor het houden van de Algemene Ledenvergadering geïnventariseerd. Daaruit is gebleken dat een fysieke ALV, wegens de huidig geldende coronamaatregelen, niet mogelijk is. Als alternat…