Volg ons:

Lid worden
Terug naar Het laatste nieuws

PUNTENDELING NA DUEL TUSSEN WVV MO17-1 EN BLAUW WIT '34 MO17-1

Gepubliceerd op:
PUNTENDELING NA DUEL TUSSEN WVV MO17-1 EN BLAUW WIT '34 MO17-1

Tijdens Super Saturday mochten de meiden van Richard, Boelo en Emiel ook acte de présence geven. De partij van MO17-1 vond plaats op veld 4.

De tegenstander van vandaag was het zeer sterke Blauwwit '34 uit Leeuwarden. Deze ploeg speelt al jaren in de hoofdklasse en heeft met de Friese hoofdstad een zeer groot voedingsgebied qua talent.
 
In de eerste helft liet de thuisclub echter zien dat ook zij een uitstekende ploeg hebben. Brutaal en met een behoorlijke portie lef drukten de Winschoters meiden de gasten terug op eigen helft. Daardoor kwam gelegenheidskeeper Hannah niet in de problemen.
 
WVV nam na een klein half uurtje spelen de leiding in het duel. Iris Niemeijer scoorde fraai en liet het publiek juichen. Kort daarna verdubbelde Mila zelfs de score. Met deze voorsprong leek WVV op rozen te zitten, maar in de slotminuut wisten de bezoekers toch de aansluitingstreffer te maken. WVV liep enigszins teleurgesteld richting de kleedkamer voor een beker ranja, maar was wel de betere ploeg in de eerste helft.
 
Na de break was het een ander verhaal. De Friezinnen waren gevaarlijker en voetbalden makkelijker dan de meiden uit de Molenstad. De kansen die roodzwart kreeg werden niet benut en de verdedigend kwam er steeds meer druk op de thuisclub.
 
Lange tijd ging het goed, maar op een hard schot, vlak voor tijd, had Hannah geen kans. De 2-2 was op dat moment dan ook zeer terecht. De laatste vijf minuten moest WVV alles uit de kast halen om het punt veilig te stellen. Nadat een prima fluitende scheidsrechter Vrieze affloot voor het einde van deze partij waren beide ploegen tevreden. Over de hele wedstrijd gezien, was de puntendeling vandaag de enige juiste uitslag.
 
Meiden, jullie hebben vandaag een prima prestatie geleverd. Jullie hebben wederom laten zien dat het spelen in de hoofdklasse aan jullie besteed is.

WEDEROM WINST VOOR WVV JO19-1

WEDEROM WINST VOOR WVV JO19-1

HS'88 JO19-1 WORDT EENVOUDIG OPZIJ GEZET DOOR DE MANNEN VAN HANSEN EN HECTOR
 
WVV JO19-1 IN HET NIEUW DANKZIJ KOERT.NU

WVV JO19-1 IN HET NIEUW DANKZIJ KOERT.NU

Nieuw tenue voor WVV JO19-1 Vandaag konden de spelers van WVV JO19-1 voor het eerst in hun nieuwe tenue spelen dankzij sponsor KOERT.NU   Namens de leiding en de spelers hartelijk dank voor de sponsering!