Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

NOODKLOK KANTINEDIENSTEN

Gepubliceerd op:
NOODKLOK KANTINEDIENSTEN

Beste sportvrienden,

De beheerders van het inzetrooster hebben besloten, met goedkeuring van het bestuur, dat openstaande bar/keukendiensten elke vrijdag voor 18.00 uur moeten zijn ingevuld.
Anders is er maar één oplossing en dat is de kantine te sluiten tijdens deze openstaande diensten.
 
Vaak zien we dat er toch nog druk wordt gewerkt om deze diensten toch weer te voorzien van een vrijwilliger. Fantastisch natuurlijk, maar de beheerders moeten hier echter niet tot vrijdagavond laat mee bezig zijn! Dit is slecht voor hun eigen gezondheid en daar moeten we voor waken.
 
Voor de elftallen die dit betreft is het erg jammer, maar tijdens deze onbemande diensten men kan men dan geen gebruik maken van de kantine.
 
Bij andere verenigingen is dit probleem ook aan de orde, maar wij hopen dat het bij WVV niet zover hoeft te komen.
We vragen daarom alle leden van 17 jaar en ouder om zich te melden als vrijwilliger van de kantine.
 
Mocht er niemand zich melden voor vrijdagavond 18:00 uur is de kantine bjjvoorbeeld komende zaterdagmiddag dicht. De bezetting voor deze dienst is nog onbemand.
 
Neem jullie verantwoordelijkheid en meld je aan.
Je bent welkom!
 
 
Beheerders inzetrooster
 
 
 SAMENZIJNWIJWVV
 
 

Heiko Weerts herstelde de eenheid binnen WVV

Heiko Weerts herstelde de eenheid binnen WVV

De onlangs op 97-jarige leeftijd overleden oud-voorzitter Heiko Weerts was tijdens zijn leven koninklijk onderscheiden: Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit voor zijn verdiensten op maatschappelijk gebied. Zou WVV hebben beschikt over dergelijke lin…
 
MEIDENVOETBAL BIJ WVV

MEIDENVOETBAL BIJ WVV

 Beste meiden,    Hou je van voetbal?   Wil je in teamverband spelen?    Meld je aan als lid van onze meidenafdeling.   WEES WELKOM