Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

NEDERLAAG WVV JO19-1 TEGEN LAC FRISIA JO19-1 IN DE BEKER

Gepubliceerd op:
NEDERLAAG WVV JO19-1 TEGEN LAC FRISIA JO19-1 IN DE BEKER

De bekercompetitie is voorbij voor WVV JO19-1. De 2-3 nederlaag tegen het Friese LAC Frisia zorgde voor de uitschakeling. WVV startte prima. De eerste helft was het de bovenliggende partij en kreeg een aantal grote kansen. Deze werden niet verzilverd en zodoende bleven de gasten overeind. In het slot van de eerste helft kregen de gasten een tweetal strafschoppen binnen één minuut. De eerste werd goed gered door doelman Lugies, maar in de rebound kwam het tot een ongelukkige botsing tussen en roodzwarte en een speler van Frisia. De scheidsrechter wees daarop wederom resoluut naar de stip. Op de tweede strafschop had de Winschoter doeman geen antwoord. Met deze zure achterstand werd ook de rust bereikt en vertrok het verkleumde publiek naar de kantine.

 
Na de break speelde WVV de eerste tien minuten prima, maar ga het in het tweede gedeelte twee knullige goal weg. Volkomen tegen de verhouding in, maar wedstrijden worden beslist door doelpunten en die werden tot dan niet gemaakt door de gastheren.
In het laatste kwartier stond het vizier wel op scherp bij WVV. Binnen tien minuten wist spits Bo twee keer het net te laten bollen. WVV dacht nog even een aan een stunt en probeerde middels de trukendoos een strafschop te versieren. De leidsman liet zich echter niet verrassen en wuifde de duik van Jelmer weg.
 
Kort daarna floot hij af en was het feest bij de Friezen en de ontgoocheling bij de Groningers. Vandaag had deze tegenstander echt gepakt kunnen worden, maar stond het na negentig minuten gewoon 2-3 en is LAC Frisia door in de beker en kan WVV zich richting op de eerste partij in de divisie.
 
Mannen, kop op!! Ook deze wedstrijden horen erbij.

EINDE SEIZOEN WVV ZONDAG 1  NA NEDERLAAG IN HET ZUIDEN VAN HET LAND

EINDE SEIZOEN WVV ZONDAG 1 NA NEDERLAAG IN HET ZUIDEN VAN HET LAND

  WVV IS UITGESCHAKELD IN DE NACOMPETITIE   Het eerste elftal van WVV is er niet in geslaagd om de tweede ronde van de nacompetitie te bereiken. Hierdoor stopt de route richting de 4e divisie. In de wedstrijden tegen EFC uit Eersel…