CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Lid worden
Terug naar MO15-2

Wedstrijdverslag 21-10-2020 WVV MO15-2 - WVV JO13-4

Gepubliceerd op:
Wedstrijdverslag  21-10-2020 WVV MO15-2 - WVV JO13-4

 Lovende woorden van Danny, en de trainingen werpen hun vruchten af. 

 

Een regenachtige zaterdagmiddag maar dat mag de pret niet drukken. De meiden doen zoals elke week hun warming up onder leiding van Sofie. En dan staat de wedstrijd tegen JO13-4 op het programma. De meiden hebben er zin in zetten vanaf het begin druk. Het is Loes die de openingstreffer maakt. De meiden stralen, want het was even geleden dat ze de overhand hadden en zelf scoorden.
Dit geeft moed en de meiden gaan op zoeken naar de 2-0. Mooie acties die afgelopen week op de training zijn geoefend komen terug in het spel. In de rust volgen er nieuwe aanwijzingen van Danny en de belangrijkste was, het tweede doelpunt moet vallen. Na wat drinken en een banaan gingen ze het veld weer in.
Een uittrap van keeper werd onderschept en daar was de 2-0. Je zag de meiden opgelucht adem halen. Er zat een overwinning aan te komen. De meiden bleven doorgaan en de conditietraining werpte zijn vruchten af. Door de vechtlust werd ook nog de 3-0 gescoord.
Meiden wat hebben we van jullie genoten.
 
Nog even een mooie pluim van Danny voor de meiden:
 
 
 
Een tijdje terug werd ik gevraagd om de training van MO15-2 op de maandag over te nemen (Richard doet de woensdagtraining). Er werd bij verteld dat de groep "erg gezellig" was. 🥴
De eerste trainingen onder mijn leiding moeten een cultuurschok zijn geweest voor jullie als speelsters. Jullie ouders zullen ongetwijfeld de verhalen wel gehoord hebben: streng, discipline, niet zomaar drinken wanneer je dat wilt, zware training, etc. 😉
Vanaf het begin hebben we de focus gelegd op het teamgevoel, samen iets bereiken. Nu, nog maar een paar weken later, ben ik van mening dat er veel verbeterd is. Dit is niet mijn verdienste, maar die van jullie. Het harde werken, het samenwerken, de goede uitvoering van de oefeningen en het minder babbelen zorgden vorige week voor een sterke eerste helft. Vandaag speelden jullie niet alleen een zeer sterke eerste helft, maar ook een uitstekende tweede helft. Super!!
Ik ben trots op jullie! De vooruitgang is zichtbaar en er gaat nog meer moois aan komen.

We gaan met z'n allen nog veel beter worden. Jullie zijn toppers!! 🙂🔝
 

Bekijk ook

De meiden van MO15-2, don't mess with these girls, you'll regret it

De meiden van MO15-2, don't mess with these girls, you'll regret it

 Verslag gemaakt door Richard Lourens, foto's door Nancy Zijl
 
Wedstrijdverslag  07-10-2020 WVV MO15-2 - WVV JO13-3

Wedstrijdverslag 07-10-2020 WVV MO15-2 - WVV JO13-3

 Oefenen is en blijft leerzaam en leuk en met name tegen jongens