CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Naar 125 jaar WVV

Volg ons:

Lid worden
Terug naar MO15-2

De meiden beginnen te laten zien dat ze er zijn

Gepubliceerd op:
De meiden beginnen te laten zien dat ze er zijn

 Het balletje begint de goede kant op te rollen bij de MO15-2

Zaterdagochtend half 9 verzamelen om tegen JO13-4 te voetballen. Iedereen moest even wakker worden blijkbaar   want het hek zat nog op slot.
Na een warming up waren de jongens en meiden er klaar voor. De meiden zetten direct druk, maar het lukt niet om dit om te zetten naar een doelpunt.
De jongens probeerden te counteren, wat maakte  dat ze af en toe gevaarlijk waren in strafschopgebied. Vanuit een corner voor de jongens viel de bal voor de voeten van 1 van de meiden. 1-0 ruststand voor de jongens door een eigen doelpunt. Maar we moeten positief zijn en kunnen zeggen "we hebben gescoord".

De tweede helft wordt er vooral gevoetbald op de helft van de jongens. De meiden proberen te combineren, maar maken zich het zelfs soms erg moeilijk. En dan valt de bal in het strafschopgebied voor de voeten van shanoe. Het eerste schot werd nog tegen gehouden door de keeper, maar in de rebound maakte Shanoe de gelijkmaker.  De meiden gaan nog op zoek naar de winnende treffer. Maar dan klinkt het eindsignaal. Meiden goed gevoetbald, we hebben veel strijd gezien.
En lieve Maud, als je strijdlustig bent, kan een eigen doelpunt een keer voorkomen. En denk maar zo, het is gelijkspel geworden, maar wij hebben 2x gescoord. En dat terwijl de jongens met 12 man in het veld stonden. ( de leider coachte de jongens vanuit het veld in plaats van langs de lijn).
 

Bekijk ook

MO15-2 speelt een uitstekende wedstrijd; trainer zeer tevreden

MO15-2 speelt een uitstekende wedstrijd; trainer zeer tevreden

 Battle of the sexes op het WVV-sportpark: JO13-3 (jongens) tegen MO15-2 (meiden).
 
De meiden van MO15-2 slaan de handen ineen met de meiden van MO13-1

De meiden van MO15-2 slaan de handen ineen met de meiden van MO13-1

Leren en strijden op een groot veld, dit is hoe de meiden van MO15-2 en Mo13-1afgelopen zaterdag de …