CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Lid worden
Terug naar MO15-1

PRACHTIGE ZEGE VOOR MO15-1

Gepubliceerd op:

 Friezinnen kunnen Groningers niet stoppen

Vorige week speelde  het team van Klaas en Richard uitstekend met een 0-10 zege bij Lycurgus M015-1 en vandaag werd de goede lijn doorgetrokken tegen het onbekende ONT uit Op einde.

Thuis werd er met 3-0 gewonnen van de Friezinnen. WVV brak de ban in de zestiende minuut via Iris. De rechtsbuiten was doeltreffend met haar rechterbeen.

Het was het begin van een uitstekende fase van WVV, dat de wedstrijd vanaf het begin domineerde. Mila, vorige week ook al erg trefzeker (zeven treffers), maakte vlak na rust minuut de 2-0. Die goal kreeg tien minuten later een vervolg toen Mila wederom scoorde en de wedstrijd daarmee besliste.

Na de pauze was het niveau  van de roodzwarten en de geelwitten echt prima te noemen.  Als er een puntje was qua aandacht ligt dat in de afronding. In de tweede helft kregen de Winschoters dames namelijk nog een paar goede kansen, maar het vizier stond  niet helemaal op scherp.

WVV MO15-1 kent met de vierde zege op rij een geweldige start. Het staat mee bovenin en heeft verdedigend nog geen tegengoal weggegeven.

Na afloop werd sportief afscheid genomen van de meiden en leiding van ONT.  De felicitaties waren dik verdiend.

Hopelijk kan er voorlopig gevoetbald worden met het rottige coronavirus, maar deze puike zege zit in ieder geval weer in de knip.

 

Dames, het was wederom genieten van jullie voetbalkunsten!!!