CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Naar 125 jaar WVV

Volg ons:

Lid worden
Terug naar MO15-1

MEIDEN MO15-1 ONDERUIT TEGEN JO15-3

Gepubliceerd op:

 VOETBAL EN PLEZIER 

Vanochtend werd ook gewoon weer gevoetbald op het sportcomplex van WVV. De meiden van Klaas Hofstee en Richard Lourens namen het op tegen de JO15-3 ploeg van Maurice Dijk. Na een goede warming-up van beide kanten was het scheidsrechter Albert Veltkamp die floot voor het begin van deze oefenwedstrijd.

Het heerlijke voetbalweer en twee aanvallende ploegen zorgden voor een aantrekkelijk schouwspel in de eerste helft. Leuke combinatie, fraaie goals en sportiviteit onderling zorgden ervoor dat beide ploegen met een glimlach de rust wisten te bereiken. De 2-2 ruststand was daarbij van ongeschikt belang.

Na een pauze van vijftien minuten hervatte scheidsrechter Veltkamp  de partij. De ploeg van Maurice Dijk leek scherper dan voor rust, want het controleerde de wedstrijd, in het tweede bedrijf, grotendeels. De meiden kregen wel kansen, maar doelman Milan Everts toonde zijn kwaliteiten en kreeg geen tegengoals te verwerken.

Aan de andere kant was het wel twee keer raak. Spits Dani Drent liet zien over voetbalinzicht te beschikken en rondde twee keer formidabel af. Uiteindelijk stond er na zeventig minuten een 4-2 eindstand in het boekje van  scheidsrechter Albert Veltkamp, die een foutloze match floot.  

Kortom, wederom een goede oefenwedstrijd tegen een sportieve tegenstander.

Gr. Bert

MEIDEN M015-1 KOMEN ER NIET AAN TE PAS TEGEN JO15-2

MEIDEN M015-1 KOMEN ER NIET AAN TE PAS TEGEN JO15-2

Jongens winnen met ruime cijfers van vrouwelijke leeftijdsgenoten.
 
MEIDEN MO15-1 EN JO15-2/3 IN EVENWICHT

MEIDEN MO15-1 EN JO15-2/3 IN EVENWICHT

Meiden 015-1 en jongens 015-2/3 houden het op een gelijkspel