CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Naar 125 jaar WVV

Volg ons:

Lid worden
Terug naar MO15-1

JO13-1 TRAKTEERT MO15-1 OP EEN RUIME NEDERLAAG

Gepubliceerd op:

Matige partij van twee kanten met een hoofdrol voor Dani Drent. 

De jongens van 013-1 waren vandaag een maatje te groot voor de meiden van JO15-1. De uitslag 5-0 was wel terecht. Dat de ploeg van Kuntkes en Kuntkes geen tegentreffers te verwerken kreeg, was de verdienste van doelman Mick Bolhuis. Een drietal grote kansen wist hij te verijdelen voor JO13 en toonde zich een uitstekende doelman.

 

De meiden van Klaas en Richard waren de eerste helft gelijkwaardig aan de JO13, maar kreeg vlak voor rust een penalty tegen. Sem Korthuis werd gevloerd binnen de zestien meter en voltrok het vonnis zelf door de bal beheerst binnen te schieten.

 

De meest opvallende speler van de wedstrijd liet zich de tweede helft zien. De van JO13-2 overgehevelde Dani Drenth speelde een formidabele partij. Prima aannames, slim lopen, mensen vrij voor de goal zetten en zelf een neusje voor de goal zorgden voor veel meer dreiging richting de goal van de meiden. Het was dan ook niet raar dat de treffers elkaar wat sneller opvolgden.

 

De mooiste treffer van kwam op naam van Ivar Blik. Een harde knal van een meter of vijfentwintig plofte via de paal achter een verbouwereerde Jaimy. De meiden bleven ondanks de achterstand wel gewoon hun spel spelen. Proberend te combineren en voetballend toch een vuist maken was het strijdplan.

 

Dat het plan na afloop niet gebracht heeft, waarvan men dacht dat het zou lukken, is jammer. In ieder geval kan ik zeggen dat er hard gewerkt is en de meiden het verlies sportief tot zich hebben genomen.

 

Na afloop reden beide teams gebroederlijk terug naar huis. Mooi om te zien hoe ook bij deze jeugdleeftijd een echt WVV gevoel is gecreëerd.

Albert Veldkamp floot als vanouds een foutloze wedstrijd. Daarvoor dank. 

 

Bert

MEIDEN M015-1 KOMEN ER NIET AAN TE PAS TEGEN JO15-2

MEIDEN M015-1 KOMEN ER NIET AAN TE PAS TEGEN JO15-2

Jongens winnen met ruime cijfers van vrouwelijke leeftijdsgenoten.
 
MEIDEN MO15-1 EN JO15-2/3 IN EVENWICHT

MEIDEN MO15-1 EN JO15-2/3 IN EVENWICHT

Meiden 015-1 en jongens 015-2/3 houden het op een gelijkspel