Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

MEIDEN WVV KIJKEN SAMEN NAAR HET WK DUEL TUSSEN NEDERLAND EN SENEGAL

Gepubliceerd op:
MEIDEN WVV KIJKEN SAMEN NAAR HET WK DUEL TUSSEN NEDERLAND EN SENEGAL

 

Om 17:00 uur zaten de meiden van M015, M017 en MO20 klaar voor het eerste duel van het Nederlands elftal tegen Senegal op het wereldkampioenschap in Qatar. De plek waar werd gekeken was in de eigen kantine aan de Stikkerlaan.
 
De laatste jaren is het meiden en vrouwenvoetbal binnen WVV sterk gegroeid en vandaag was er dus een prachtige aanleiding om gezamenlijk een te kijken naar een wedstrijd van het Nederlands elftal.
Naast zelf lekker voetballen, was het vandaag dus juichen voor Oranje.
 
In de rust konden de meiden genieten van een broodje knakworst en een kopje soep. Natuurlijk mocht de ranja niet ontbreken.
 
Na rust was Senegal een aantal keren dreigend, maar stond debutant Noppert prima te keepen. De wedstrijd zelf leek lange tijd op 0-0 te eindigen, maar door goals van Gakpo en Klaassen was het feest in de kantine.
 
Na de wedstrijd werd er ook nog even heerlijk getraind door de meiden van WVV.
 
Toppers zijn jullie!!

WVV JEUGD ZIET ORANJE WINNEN TEGEN QATAR IN EEN VOLLE KANTINE

WVV JEUGD ZIET ORANJE WINNEN TEGEN QATAR IN EEN VOLLE KANTINE

Een volle kantine met heel veel jeugdleden van onze club. De aanleiding was het derde groepsduel van Oranje tijdens het WK voetbal in Qatar. Dat de mannen van Louis van Gaal nog niet het beste spel laten zien, deerde de roodzwarte jeugd niet. Na…
 
VV LEO JO8-2  vs. WVV JO8-1   (EINDSTAND 3-7)

VV LEO JO8-2 vs. WVV JO8-1 (EINDSTAND 3-7)

Het was vroeg dag deze zaterdagochtend toen de zoemer van de wekker ruw een einde maakte aan de rust in de woningen van de boys van JO8-1. Vandaag de uitwedstrijd naar Leo in Loons (Assen) waarbij er al om 8:30 gevoetbald moest worden tegen de plaats…