CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Naar 125 jaar WVV

Volg ons:

Lid worden
Terug naar Het laatste nieuws

Marcel Kruize Hoofd Jeugdopleiding 2021/2022

Gepubliceerd op:
Marcel Kruize Hoofd Jeugdopleiding 2021/2022

WVV heeft met ingang van het komende seizoen een nieuwe Hoofd Jeugdopleiding. Marcel Kruize neemt vanaf het seizoen 2021/2022 het stokje over van René Hulsebos. René gaat zich het komende jaar volledig richten op zijn hoofdtrainerschap van de zaterdagafdeling.

In de praktijk zal dat betekenen dat Marcel nu al langzamerhand steeds meer werkzaamheden over gaat nemen. Zo kan die nu alvast voortbouwen op de basis die René en de jeugdcoördinatoren de afgelopen jaren voor de jeugdopleiding hebben kunnen realiseren. Bij werkzaamheden waarin Marcel nu al een vooraanstaande rol heeft of gaat krijgen, moet gedacht worden aan het indelen van spelers en trainers en het contact met coördinatoren. Tevens is reeds de eerste hand gelegd aan een (digitaal) spelervolgsysteem, waarin elke jeugdspeler gevolgd kan worden in zijn of haar ontwikkelingen.

René heeft als HJO de afgelopen jaren ontzettend veel en goed werk neergezet, wat er voor heeft gezorgd dat daarmee nu verder gebouwd kan worden aan een certificering van onze jeugdopleiding. Onze dank daarvoor is ontzettend groot! WVV wil met Rene graag op een gedegen wijze invulling kunnen geven aan de doelen die voor de komende vijf jaar geformuleerd zijn voor de zaterdagafdeling, daarin past de functie van HJO niet meer.

In Marcel vinden we een kundige opvolger, die aangegeven heeft met ontzettend veel plezier en ambitie de rol van HJO bij WVV in te willen gaan vullen. Dat we wederom iemand met een rood-zwart hart hebben kunnen vinden voor deze cruciale positie in de organisatie, is ontzettend mooi en waardevol. Samen met alle betrokkenen bij de jeugdopleiding hopen we dan te kunnen werken aan een basis voor een fantastisch seizoen voor iedereen die onze club een warm hart toedraagt!

#SamenZijnWijWVV

Transparantie, openheid van zaken en uitnodiging ALV

Transparantie, openheid van zaken en uitnodiging ALV

Via deze wegwillen wij eenieder nader informeren over de stand van zaken binnen de vereniging en alle stemgerechtigde leden uitnodigen voor een ALV op 11 juni a.s. om 20.00 uur.
 
Bericht van WVV

Bericht van WVV

Zeer geachte leden, Middels dit schrijven hopen wij alle leden te kunnen bereiken over een aantal zaken. Zo willen we informeren over de trainingen op 4 & 5 mei, de aanwezigheid van toeschouwers op het sportpark en berichten die momenteel de ron…