CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Naar 125 jaar WVV

Volg ons:

Lid worden
Terug naar JO8-1

WVV JO8 GENIET EN ZO HOORT HET

Gepubliceerd op:

 GENIETEN!!!

 Ideale weersomstandigheden en ook nog eens op het hoofdveld. Dat waren vanochtend de ingrediënten, waar ruim vijfentwintig kinderen uit de JO8 categorie van konden genieten. 

 

Reeds om negen uur stond trainer Bert Meijer op het sportcomplex om alle velden uit te zetten en daarvoor willen we hem een compliment geven. Tegen half tien arriveerden ook de andere trainers van de JO8. Alleen trainer Marcel had andere verplichtingen en kon helaas niet komen. 

 

Voor de kinderen was dat niet van belang, want zij wilden alleen maar starten met het spelen van hun partij. Na een korte warming-up werden de teams verdeeld en kon er worden gevoetbald. Prima inzet, veel doelpunten, lachen, veters strikken, acties en nog veel meer was er te zien op het prachtige hoofdveld van onze club. Na een uurtje was het welletjes en kwam de ploeg van Hendri, Jesper en Bert K bij elkaar. Er werd samen gezongen voor de jarige Eva, die daar zichtbaar van genoot. Na een traktatie voor alle kinderen vertrok iedereen weer zeer tevreden naar huis. 

 

De trainers zorgden ervoor dat het hoofdveld weer netjes achtergelaten werd en de doelen weer op juiste plaats kwamen te staan en kunnen weer terugkijken op een geslaagde ochtend. 

 

 

Gr. Jesper, Bert M, Hendri en Bert K.

PRIMA TRAINING VOOR JO8

PRIMA TRAINING VOOR JO8

 Anderhalf uur heerlijk gevoetbald
 
FANTASTISCHE OPKOMST JO8 LICHTING

FANTASTISCHE OPKOMST JO8 LICHTING

 Heerlijk weer, een grote groep en veel voetbalplezier