CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Naar 125 jaar WVV

Volg ons:

Lid worden
Terug naar JO19-3

WVV O19-3 VERSUS GODDELIJKE KANARIES

Gepubliceerd op:
WVV O19-3 VERSUS GODDELIJKE KANARIES

 Publiek wordt getrakteerd op een heerlijke middag voetbalvermaak. 

Goddelijke Kanaries uit Veelerveen komen er niet aan te pas tegen oppermachtig WVV 19-3.

Vandaag een verhaal over de oudste jeugd van onze vereniging. De boys van de JO19-3 wel te verstaan. Deze "vriendenploeg" speelt wekelijks zijn sportieve partijen op een iets lager level dan de overige 019 ploegen binnen de club, maar de sfeer in en rondom de ploeg is van het niveau All Stars in het kwadraat. Zo was het vandaag dan ook echt genieten van Niamut's squad.

De eerste helft, waarin de Goddelijke Kanaries dachten dat ze iets in de melk hadden te brokkelen, werd duidelijk dat WVV vandaag de lakens uitdeelde en voetballend veruit de betere was. De mix van werkers, humoristen, creativiteit en een top publiek zorgde voor een heerlijk zaterdagmiddag. Hoogtepunt van de partij waren de vijf minuten straftijd van all star Jeroen. Na een gemiste kans, dacht de getructe rechtspoot dat hij gewisseld zou worden, vervolgens  ging het shirtje lachend uit en liep naar de kant. Daar bleek dat hij niet de zou worden vervangen en moest hij door. Het gelach bij het publiek was even later groot, omdat scheidsrechter Bootsman, de vrolijke Jeroen een tijdstraf gaf voor het uitgetrokken shirtje. Waarschijnlijk een unieke situatie in het voetbal omdat dit normaliter gebeurt na het maken van een treffer.

De wedstrijd kan dus kort worden samengevat. Een leuk spelend WVV, waar heel positief met elkaar wordt omgegaan. Het predikaat "vriendenteam" is hier zeker op zijn plaats. Dat Veelerveen 019-1 uiteindelijk met 7-2 richting hun pittoreske dorpje werd teruggestuurd was nog niet eens een juiste afspiegeling van de realiteit. Met een beetje meer scherpte had de score nog veel hoger kunnen uitvallen.

Grote winnaar was vandaag het publiek. Zij zagen een fijn stel boys gezamenlijk genieten van het mooiste spelletje dat er bestaat.

Heren, maak er een top seizoen van. Ik hoop dat ik vaker een potje van jullie kan bekijken.

 

De foto's zijn gemaakt door Erik Nieborg. Heel erg bedankt daarvoor!!

Gr. Bert