Volg ons:

Terug naar JO19-2

WVV JO19-2 wint met korfbaluitslag tegen ZVC JO19-1, Elijah Hattrickhero

Gepubliceerd op:
WVV JO19-2 wint met korfbaluitslag tegen ZVC JO19-1, Elijah Hattrickhero

Eerlijkheid gebied te zeggen dat ik eerst moest uitzoeken waar de gastheren vandaan kwamen. "De jeugd van vv Gieterveen voetbalt onder de vlag van de in 2014 opgerichte samenwerkende jeugdorganisatie ZVC’14. Deze samenwerking, met buurverenigingen uit Gasselternijveen en Gasselte, is er op gericht om alle jeugdige voetballers op hun eigen niveau te kunnen laten genieten van het spelletje".

Aangekomen in Gieterveen, waar de beheerder vol trots vertelde over het mooi aangelegde sportpark, zoek ik een mooi plekje in de kantine waar ik een mooi overzicht heb op het speelveld. Aangezien het guur is door de wind, geen overbodige luxe.

Even later weer de realiteit, als ik met mijn pattas in de modder langs de lijn sta met een vlag in de hand. Tijdens de warming-up raakt de keeper van ZVC geblesseerd, hij probeert het nog wel maar moet zich vroeg in de wedstrijd laten vervangen. WVV zet hoog druk, en loert erop dat de tegenstander fouten maakt, om hiervan te profiteren. Dit lukt zeker in de eerste helft, en zo staat er een 6-1 voorsprong op het scorebord. Mooi om te zien dat de tegenstander onder de druk probeert uit te voetballen, en niet op fysiek en lange ballen speelt. Zeker een compliment naar de tegenstander van vandaag.

In de tweede helft blijft WVV aandringen, en met mooie combinaties lopen onze toppers uit naar een 9-1 overwinning. Ik hoorde nog net niet 10 10 10, maar daar waar zeker mogelijkheden voor. Op naar volgende week, waar bij een goed resultaat, de kampioensvlag gehesen kan worden.

 

0-1 Lars

0-2 Emilio

0-3 Elijah

0-4 Elijah

1-4 

1-5 Lars

1-6 Elijah

1-7 Ramon

1-8 Hugo

1-9 Jari

 

 

Auteur: Marcel Sibma

WVV JO19-2 tegen ASVB JO19-1 in het voordeel van de thuisploeg beslist

WVV JO19-2 tegen ASVB JO19-1 in het voordeel van de thuisploeg beslist

Lars van Greven matchwinner. Van te voren was het vertrouwen aan de kant van de gasten groot. De wedstrijd was al gespeeld, en de punten waren in de pocket van de witte muizen. Ook het feit dat bijna het hele team al hun debuut heeft gemaakt bij het eerste elftal, deed het ergste vrezen.
 
Gerechtigheid voor WVV JO19-2 tegen SJS 19-1

Gerechtigheid voor WVV JO19-2 tegen SJS 19-1

De tegenstander van vandaag is SJS. Op een koud en miezerig sportpark zijn het de gastheren die er een wedstrijd van willen maken.