Volg ons:

Terug naar JO19-2

WVV JO19-2 tegen ASVB JO19-1 in het voordeel van de thuisploeg beslist

Gepubliceerd op:
WVV JO19-2 tegen ASVB JO19-1 in het voordeel van de thuisploeg beslist

Lars van Greven matchwinner.

Van te voren was het vertrouwen aan de kant van de gasten groot. De wedstrijd was al gespeeld, en de punten waren in de pocket van de witte muizen. Ook het feit dat bijna het hele team al hun debuut heeft gemaakt bij het eerste elftal, deed het ergste vrezen.

 

Aanvallers Elijah en Hugo moesten verstek laten gaan. Trainer Huub Blaauw moest daarom zijn strijdplan omgooien. Na een half uur spelen kon je de conclusie trekken, dat ASVB goede spelers in de selectie heeft, maar simpelweg niet door de verdediging van de thuisploeg kwam. Je denkt dan, een gelijkspel en misschien met een counter de overwinning binnenslepen. Met een brilstand werd er gefloten voor het einde van de eerste helft.

In de tweede helft toverde Huub Blaauw een meesterzet uit zijn hoed. Lokman werd naar voren geposteerd, en met een tomeloze inzet probeerde hij het spel te ontregelen. Hij was succesvol, maar tot ontsteltenis van de thuissupporters werd er gevlagd door grensrechter van ASVB voor buitenspel. Even later was het de beurt aan Lars van Greven. Al vaker dit seizoen laat hij zien mooie doelpunten van afstand te kunnen maken. Ook het doelpunt van vandaag kan in dit rijtje. Met nog een kwartier te spelen, lukte het niet mijn broodje kaas op te eten. Was het de spanning. De gasten probeerden nog wel Benjamin door te schuiven, maar deze zet kwam te laat. Keeper Thijs Blaauw kwam de hele wedstrijd niet in de problemen, en kon zo een clean sheet bijschrijven. Na afloop kwam de trainer met de woorden "hard werken wordt beloond ". Zo kwamen de drie punten in de pocket van de gastheren, een mooi resultaat voor de hardwerkende mannen van WVV.

Foto's

Bekijk ook

Gerechtigheid voor WVV JO19-2 tegen SJS 19-1

Gerechtigheid voor WVV JO19-2 tegen SJS 19-1

De tegenstander van vandaag is SJS. Op een koud en miezerig sportpark zijn het de gastheren die er een wedstrijd van willen maken. 
 
WVV JO19-2 lijdt verlies tegen derdeklasser Onstwedder Boys

WVV JO19-2 lijdt verlies tegen derdeklasser Onstwedder Boys

Op een regenachtige zaterdagmiddag werd er op veld 2 gestreden in een oefenduel tegen Onstwedder Boys, met een uiteindelijke uitslag van 1-2 in het voordeel van de Onstwedders.  
 
Nieuwe competitie O19-2!

Nieuwe competitie O19-2!

In de 2e fase is WVV O19-2 kampioen geworden, er werd met 1-9 winst tegen ZVC! Met 18 punten uit 6 wedstrijden en 28 doelpunten voor en 6 tegen is WVV uiteindelijk de terechte kampioen in de 2e klasse jeugd. De O19-2 mag zich op maken voor de 1e klasse jeugd!