Volg ons:

Terug naar JO19-2

WVV JO19-2 lijdt verlies tegen derdeklasser Onstwedder Boys

Gepubliceerd op:
WVV JO19-2 lijdt verlies tegen derdeklasser Onstwedder Boys

Op een regenachtige zaterdagmiddag werd er op veld 2 gestreden in een oefenduel tegen Onstwedder Boys, met een uiteindelijke uitslag van 1-2 in het voordeel van de Onstwedders.  

WVV trad aan met 13 man tegen Onstwedde, met vervangers voor Milan en Thijmen. Wout ten Hoorn van Zaterdag 3 en Guus van der Klok van Jo17-2 vervangden de 2 afwezigen, ook was Stef helaas afwezig waardoor Thijs de hele wedstrijd kon keepen.

De trainer van de Jo19-2 gaf zelf al aan: 'we moeten niet te makkelijk denken, maar we gaan zeker wel andere formaties en aanvallend voetbal proberen. Daar is het wel de wedstrijd voor'.

Zo werd begonnen met een 4-3-3 en werd er in de 2e helft aangetreden met een 4-2-3-1. In de eerste helft was WVV de betere partij, maar kwam Onstwedde met de 1e grote kans deze werd overgeschoten. Na hoog druk en goed voetbal in het laatste kwartier van de 1e helft, viel de 1-0 gemaakt door Elijah die al de benodigde kansen had om de score uit te breiden.

In de 2e helft werd deze lijn voortgetrokken en was WVV weer zeer sterk, zo had Guus een sterke invalbeurt en was de samenwerken met hem en Hugo van goede kwaliteit tijdens het druk zetten. Toch was het Onstwedde die 1-1 maakte met hun 2e schot op doel, dit kwam mede door het te rustig zijn van de Thijs (keeper) en een verkeerde pass van de andere Thijs. 

Toch bleef WVV aanvallen en hoog druk zetten, het spel was niet altijd even goed maar er werd erg hard gewerkt. Toch had Thijs (aanvoerder) zijn dag niet, met een verkeerde aanname kwam er een 3e schot op doel een goal voor Onstwedde. De jongens van Onstwedde werden gek en sprongen op elkaar bij de cornervlag.

WVV stapte echter uit dit moment en ging verder met het hebben van balbezit en het creëren van kansen, hierbij werd Onstwedde erg gemeen met het natrappen en slidings maken. Hierdoor ontstond er een woordwisseling tussen de 2 trainers, over de omgang van spelers. Hier wordt dan ook niet verder op ingegaan.

WVV kreeg in de laatste minuut geen penalty mee, en uiteindelijk klonk het fluitsignaal van Suur met een eindstand van 1-2. Toch was trainer Huub zeer positief en neemt hij de verbeterpunten mee naar de eerste training, hier wordt verder op geborduurd.

 

Zaterdag 21 januari om 12:30 wordt Veendam jo17-2 ontvangen.

WVV JO19-2 tegen ASVB JO19-1 in het voordeel van de thuisploeg beslist

WVV JO19-2 tegen ASVB JO19-1 in het voordeel van de thuisploeg beslist

Lars van Greven matchwinner. Van te voren was het vertrouwen aan de kant van de gasten groot. De wedstrijd was al gespeeld, en de punten waren in de pocket van de witte muizen. Ook het feit dat bijna het hele team al hun debuut heeft gemaakt bij het eerste elftal, deed het ergste vrezen.
 
Gerechtigheid voor WVV JO19-2 tegen SJS 19-1

Gerechtigheid voor WVV JO19-2 tegen SJS 19-1

De tegenstander van vandaag is SJS. Op een koud en miezerig sportpark zijn het de gastheren die er een wedstrijd van willen maken.