Volg ons:

Terug naar JO19-2

WVV JO19-2 heeft geen kind aan BATO JO19-1

Gepubliceerd op:
WVV JO19-2 heeft geen kind aan BATO JO19-1

De thuisploeg, vv BATO, kon vandaag niet beschikken over Luischandro Ahmed. De pijlsnelle aanvaller bleek in de bekercompetitie een ware plaaggeest voor de defensie van WVV. In een waar doelpuntenfestijn werd verloren, Maar nieuwe ronde, nieuwe kansen. 

In de beginfase kreeg de thuisploeg, vv BATO, een grote kans om de score te openen, dit buitenkansje werd onschadelijk gemaakt door de goed keepende Thijs Blaauw. De gasten waren wakker geschud, en kwamen een aantal keren gevaarlijk door. BATO kon hier weinig tegenover stellen, en het was wachten op de eerste treffer aan de kant van WVV. Na al eerder een strafschop verdient te hebben, was het scheidsrechter Huiting die nu wel resoluut naar de stip wees, nadat Elijah onregelmentair na de grond werd gewerkt. Hugo ontfermde zich over de bal, en liet de keeper van BATO kansloos. Nog geen minuut later verdubbelde Ramon de voorsprong. Met een 2-0 voorsprong werd de kleedkamer opgezocht.

In de tweede helft hetzelfde laken een pak, de gastheren konden geen vuist maken maar werden in het zadel geholpen door de scheidsrechter van dienst. Tot verbijstering van iedereen werd een overtreding buiten de zestien terecht bestraft, maar wees de scheidsrechter naar de stip. De bal werd onhoudbaar achter Thijs geschoten. Het zal toch niet, denk je dan. Echter tien minuten voor tijd schoot Elijah onberispelijk de 1-3 binnen. Met deze overwinning doet WVV goede zaken, en blijft het na twee duels ongeslagen aan kop.

 

0-1 Hugo (penalty)

0-2 Ramon

1-2

1-3 Elijah

 

 

Auteur: Marcel Sibma

Bekijk ook

WVV JO19-2 tegen ASVB JO19-1 in het voordeel van de thuisploeg beslist

WVV JO19-2 tegen ASVB JO19-1 in het voordeel van de thuisploeg beslist

Lars van Greven matchwinner. Van te voren was het vertrouwen aan de kant van de gasten groot. De wedstrijd was al gespeeld, en de punten waren in de pocket van de witte muizen. Ook het feit dat bijna het hele team al hun debuut heeft gemaakt bij het eerste elftal, deed het ergste vrezen.
 
Gerechtigheid voor WVV JO19-2 tegen SJS 19-1

Gerechtigheid voor WVV JO19-2 tegen SJS 19-1

De tegenstander van vandaag is SJS. Op een koud en miezerig sportpark zijn het de gastheren die er een wedstrijd van willen maken. 
 
WVV JO19-2 lijdt verlies tegen derdeklasser Onstwedder Boys

WVV JO19-2 lijdt verlies tegen derdeklasser Onstwedder Boys

Op een regenachtige zaterdagmiddag werd er op veld 2 gestreden in een oefenduel tegen Onstwedder Boys, met een uiteindelijke uitslag van 1-2 in het voordeel van de Onstwedders.