Volg ons:

Terug naar JO19-2

WVV JO19-2 BLIJFT LIJSTAANVOERDER NA ZEGE OP VVS JO19-1 , ELIJAH ONYEKA HATTRICK

Gepubliceerd op:
WVV JO19-2  BLIJFT LIJSTAANVOERDER NA ZEGE OP VVS JO19-1 , ELIJAH ONYEKA HATTRICK

De gasten uit Oostwold hadden tot nu toe nul punten vergaard uit drie wedstrijden, en wilden de rode lantaarn graag overdoen aan ZVC. Een laatste strohalm om de derde klasse te voorkomen. De boys van WVV pakten de volle buit, en misschien is de eerste klasse na de winterstop wel mogelijk. Dit waren de beschouwingen vooraf.

 

Klokslag 12:30 uur floot Erik Niamut voor het begin van de wedstrijd. De gasten hadden een strijdplan bedacht om de spits op doel te zetten, en de keeper met zijn lengte in de voorhoede te positioneren. Met een vertrouwde 5-3-2 opstelling ging WVV op jacht naar de openingstreffer. Na dertien minuten was het Elijah die een voorzet vanaf links, doeltreffend afrondde. Een kwartier later was het Ramon, die er als de kippen bij was om de voorsprong te verdubbelen. Op de training werden er een aantal varianten van de corner uitgevoerd, en ik hoorde Huub ook roepen "1". De corner werd niet helemaal goed uitgevoerd, maar niemand die daarover maalde toen Elijah zijn tweede tegen het net schoot. Met een 3-0 voorsprong werd de kleedkamer opgezocht, en er leek ook geen vuiltje aan de lucht.

Met het inbrengen van drie verse krachten werd afgetrapt voor de tweede helft. Het spel werd er niet beter op, en vaak werden er te moeilijke keuzes gemaakt. Na een half uur spelen werd Elijah tegen het gras gewerkt, en kreeg Thijs de gelegenheid om vanaf 11 meter, het doelsaldo wat later van belang kan zijn te verbeteren. Hij mistte helaas, en in de tegenaanval maakte VVS de 3-1. Even later maakten de gasten in de rebound zelfs de 3-2. Zoals iedereen kon zien was het buitenspel, en kwam de score niet op het wedstrijdformulier. De thuisploeg was gewaarschuwd, en kort voor tijd maakte Elijah zijn derde doelpunt van de wedstrijd. Hiermee was de overwinning een feit. Na afloop werden er een aantal harde noten gekraakt, om elkaar weer op scherp te zetten, voor een goede einde van een geweldig seizoen. Was het vandaag allemaal goed, nee zeker niet. Het is van belang om dit mee te nemen naar de volgende wedstrijd, om er van te leren. Minder goede wedstrijden winnen kenmerken een latere ........

 

1-0 Elijah

2-0 Ramon

3-0 Elijah

3-1 

4-1 Elijah

 

 

Auteur: Marcel Sibma

WVV JO19-2 tegen ASVB JO19-1 in het voordeel van de thuisploeg beslist

WVV JO19-2 tegen ASVB JO19-1 in het voordeel van de thuisploeg beslist

Lars van Greven matchwinner. Van te voren was het vertrouwen aan de kant van de gasten groot. De wedstrijd was al gespeeld, en de punten waren in de pocket van de witte muizen. Ook het feit dat bijna het hele team al hun debuut heeft gemaakt bij het eerste elftal, deed het ergste vrezen.
 
Gerechtigheid voor WVV JO19-2 tegen SJS 19-1

Gerechtigheid voor WVV JO19-2 tegen SJS 19-1

De tegenstander van vandaag is SJS. Op een koud en miezerig sportpark zijn het de gastheren die er een wedstrijd van willen maken.