Volg ons:

Terug naar JO19-2

WVV JO19-2 bindt ook Wildervank JO19-1 aan de zegekar

Gepubliceerd op:
WVV JO19-2 bindt ook Wildervank JO19-1 aan de zegekar

Na drie wedstrijden blijft WVV ongeslagen in de 2e klasse.

Van achtereenvolgens Musselkanaal, BATO en Wildervank werd gewonnen. Laatstgenoemde had ook een voortreffelijke start van de competitie, een mooi meetpunt om te zien hoe beide ploegen er voor staan.

Vanwege andere verplichtingen konden trainers Huub Blaauw en Mart Koetje niet of de gehele wedstrijd aanwezig zijn. Afgelopen donderdag werd ik dan ook gevraagd om de honneurs waar te nemen. Van af en toe grensrechter naar leider is natuurlijk een grote stap. Gelukkig kon Mart een helft en Stefan de hele wedstrijd ondersteunen. Vooraf kreeg ik alle informatie toegestuurd van Huub, zodat ik mij grondig kon voorbereiden. De wedstrijd zenuwen begonnen toch wel te komen bij het opstaan zaterdagochtend.

In een systeem waarmee de boys de laatste wedstrijden succesvol waren, werd er klokslag 12:30 uur gefloten door Erik Niamut voor het begin van de wedstrijd. Wat al in de warming-up te zien was, dat de jongens gretig waren. Eigenlijks kwamen de gasten de gehele eerste helft er niet aan te pas. Langs de kant hoorde ik zeggen, van uitzonderlijk niveau. Na een half uur is het Hugo die de 1-0 liet aantekenen. Zijn directe tegenstander werd hondsdol van hem, "hij blijft maar lopen zuchtte hij in de pauze". Jammer dat de voorsprong niet werd verdubbeld, want hier waren zeker mogelijkheden voor.

In de tweede helft waren de toeschouwers na een kwartier spelen getuige van een zaal doelpunt. Het was uiteindelijk Koen die de trekker overhield. Wildervank ging carte blanche spelen, en met opportunistische spel waren ze vervolgens twee maal succesvol. Na nog een mogelijkheid voor Wildervank, werden er een aantal omzettingen gedaan wat goed uitpakte. Vijf minuten voor tijd gaf Milan een goede pass op Elijah, laatste genoemde werkte met een hoogstandje, de bal over de uitgekomen keeper van Wildervank. Wat een ontlading bij de boys van WVV, de siuuu van Elijah was beter te horen dan de stoomboot van sinterklaas. Ook ondergetekende deelde mee in de euforie, en wist dat ik het team weer met een gerust hart kon overdragen aan Huub. Hij kan dan ook later niet zeggen, in die wedstrijd hebben we het laten liggen. Ik kijk terug met een trots gevoel over deze wedstrijd, samen hebben jullie deze overwinning over de streep getrokken.

1-0 Hugo
2-0 Koen
2-1
2-2
3-2 Elijah

 

Auteur: Marcel Sibma

Bekijk ook

WVV JO19-2 tegen ASVB JO19-1 in het voordeel van de thuisploeg beslist

WVV JO19-2 tegen ASVB JO19-1 in het voordeel van de thuisploeg beslist

Lars van Greven matchwinner. Van te voren was het vertrouwen aan de kant van de gasten groot. De wedstrijd was al gespeeld, en de punten waren in de pocket van de witte muizen. Ook het feit dat bijna het hele team al hun debuut heeft gemaakt bij het eerste elftal, deed het ergste vrezen.
 
Gerechtigheid voor WVV JO19-2 tegen SJS 19-1

Gerechtigheid voor WVV JO19-2 tegen SJS 19-1

De tegenstander van vandaag is SJS. Op een koud en miezerig sportpark zijn het de gastheren die er een wedstrijd van willen maken. 
 
WVV JO19-2 lijdt verlies tegen derdeklasser Onstwedder Boys

WVV JO19-2 lijdt verlies tegen derdeklasser Onstwedder Boys

Op een regenachtige zaterdagmiddag werd er op veld 2 gestreden in een oefenduel tegen Onstwedder Boys, met een uiteindelijke uitslag van 1-2 in het voordeel van de Onstwedders.