Volg ons:

Terug naar JO19-2

Spetterende overwinning WVV JO19-2 tegen Musselkanaal JO19-1

Gepubliceerd op:
Spetterende overwinning WVV JO19-2 tegen Musselkanaal JO19-1

Ongekende temperaturen voor deze laatste weekend van oktober. Met een nagenoeg fitte selectie wordt er rond 12:30 uur afgetrapt, voor de eerste competitiewedstrijd onder leiding van Erik Niamut.

De technische staf onder leiding van Huub Blaauw en Mart Koetje willen verzorgd voetbal op de mat leggen. Dit lukte natuurlijk niet de hele wedstrijd, maar zeker fasen in de wedstrijd waar verder op gebouwd kan worden. Na een half uur spelen stond er al een 3-0 voorsprong op het scorebord. Vlak voor rust verkleinde Musselkanaal de voorsprong, en dan hoop je niet dat de 3-2 valt. Dat gebeurde dan ook niet. De tweede helft probeerde Musselkanaal wel de aansluiting te vinden, maar de verdediging van WVV gaf geen krimp. Na dertig minuten spelen gooide de ingevallen Elijah de wedstrijd op slot. De frustratie aan de kant van de gasten werd steeds groter, en af en toe waren ze meer met de scheidsrechter bezig dan met de wedstrijd. Notabene de scheidsrechter van dienst had voor de wedstrijd aangegeven bij de ploegen om vooral niet te gaan zeuren maar lekker te gaan voetballen. Na een fraaie actie van Hugo, waarbij het glas van de dugout uit vreugde werd getest, kwam WVV op een 5-1 voorsprong. Het slotakkoord was voor Thijmen Sibma. Vanuit de achterhoede ging hij mee naar voren, zette twee tegenstanders op het verkeerde been en verschalkte de keeper van Musselkanaal. Volgende week de kraker tegen BATO, vorige keer werd er in een doelpuntenfestijn verloren, een mooi moment om dit recht te zetten. Na afloop was het schrikken geblazen, toen de vader van Lars van Greven onwel werd. Wij wensen hem veel beterschap.

Rust 3-1
Eind 6-1

 

(Marcel Sibma)

WVV JO19-2 tegen ASVB JO19-1 in het voordeel van de thuisploeg beslist

WVV JO19-2 tegen ASVB JO19-1 in het voordeel van de thuisploeg beslist

Lars van Greven matchwinner. Van te voren was het vertrouwen aan de kant van de gasten groot. De wedstrijd was al gespeeld, en de punten waren in de pocket van de witte muizen. Ook het feit dat bijna het hele team al hun debuut heeft gemaakt bij het eerste elftal, deed het ergste vrezen.
 
Gerechtigheid voor WVV JO19-2 tegen SJS 19-1

Gerechtigheid voor WVV JO19-2 tegen SJS 19-1

De tegenstander van vandaag is SJS. Op een koud en miezerig sportpark zijn het de gastheren die er een wedstrijd van willen maken.