Volg ons:

Terug naar JO19-2

Gerechtigheid voor WVV JO19-2 tegen SJS 19-1

Gepubliceerd op:
Gerechtigheid voor WVV JO19-2 tegen SJS 19-1

De tegenstander van vandaag is SJS. Op een koud en miezerig sportpark zijn het de gastheren die er een wedstrijd van willen maken. 

Zonder de geschorste Elijah komt WVV in de eerste helft tot weinig kansen. Doordat WVV hoog druk zet, loert SJS in de omschakeling op een foutje in de verdediging van WVV. Deze geeft echter geen krimp, maar de pass lijn moet er toch echt uit bij de tegenstander. In het begin van de tweede helft komen Guus en Steffan in het veld. Even later komt ook Daan het veld betreden. Het trio doet het zeker niet onverdienstelijk.

Eenrichtingsverkeer richting het doel van SJS, maar de keeper blijft met kunst en vliegwerk op de been. Een oude voetbalwet zegt, als je zelf niet scoort doet de tegenstander het wel. Zo komt WVV tegen de verhouding in op achterstand. Gelukkig is er nog tijd, maar de bal wil er niet in. Thijmen besluit mee te gaan in de aanval, en broer Jari neemt de honneurs waar in de achterhoede. Ook Milan verlaat de verdedigende stelling. Kort voor tijd maakt Thijmen oorlog in het strafschopgebied, en vind de vrijstaande Guus. Hij haalt hard uit, en laat de keeper van SJS kansloos achter. In de laatste minuut van de blessuretijd krijgt WVV loon naar werken. Buiten de zestien haalt aanvoerder Thijs uit, en schiet de bal in de kruising. Als scheidsrechter Erik Niamut even later fluit, schreeuwt de aanvoerder het uit van geluk. Echter was het fluitsignaal niet voor het einde van de wedstrijd. Even later dan wel het laatste fluitje, zodat het team juichend van het veld kon lopen. Een overwinning van het collectief, maar jullie mochten de wedstrijd wel eerder op slot gooien. Slecht voor de bloeddruk.

Foto's

Bekijk ook

WVV JO19-2 tegen ASVB JO19-1 in het voordeel van de thuisploeg beslist

WVV JO19-2 tegen ASVB JO19-1 in het voordeel van de thuisploeg beslist

Lars van Greven matchwinner. Van te voren was het vertrouwen aan de kant van de gasten groot. De wedstrijd was al gespeeld, en de punten waren in de pocket van de witte muizen. Ook het feit dat bijna het hele team al hun debuut heeft gemaakt bij het eerste elftal, deed het ergste vrezen.
 
WVV JO19-2 lijdt verlies tegen derdeklasser Onstwedder Boys

WVV JO19-2 lijdt verlies tegen derdeklasser Onstwedder Boys

Op een regenachtige zaterdagmiddag werd er op veld 2 gestreden in een oefenduel tegen Onstwedder Boys, met een uiteindelijke uitslag van 1-2 in het voordeel van de Onstwedders.  
 
Nieuwe competitie O19-2!

Nieuwe competitie O19-2!

In de 2e fase is WVV O19-2 kampioen geworden, er werd met 1-9 winst tegen ZVC! Met 18 punten uit 6 wedstrijden en 28 doelpunten voor en 6 tegen is WVV uiteindelijk de terechte kampioen in de 2e klasse jeugd. De O19-2 mag zich op maken voor de 1e klasse jeugd!