Volg ons:

Terug naar JO19-2

Bellingwolde JO19-1 de bietenbrug op tegen WVV JO19-2

Gepubliceerd op:
Bellingwolde JO19-1 de bietenbrug op tegen WVV JO19-2

Zonder de zieke Milan Kamphuis moest trainer Huub Blaauw enigszins sleutelen aan zijn basis opstelling. Vanaf het eerste moment is het WVV die liet zien, terecht bovenaan te staan in deze vreemde competitie. Sommige ploegen hebben nog maar één wedstrijd gespeeld, daarentegen de boys van WVV al vier.

In de eerste helft lieten de gasten zien prima te kunnen voetballen, maar aanvallend werden soms te moeilijke keuzes gemaakt. Hierdoor stokte het bij het strafschopgebied, en konden de gastheren met een handbal verdediging overeind blijven. Zo werd er met een brilstand de warme kleedkamer opgezocht, geen zorgen hoorde ik in de kantine, dit kunnen ze niet volhouden aan de kant van Bellingwolde.

Met een aantal omzettingen in de tweede helft kwam de thuisploeg er helemaal niet meer aan te pas, en was het wachten op het eerste doelpunt. Deze kwam op naam van de sterk spelende Lars Van Greven. De goed ingevallen Daan Hartman deed het overigens verdienstelijk aan de linkerkant. Even later het moment van de week toen pinchhitter Bayrakdar Mamo het op de heupen kreeg. Na een goede actie over links, liet hij de keeper van Bellingwolde kansloos in de verre hoek. Vervolgens was het eenrichtingsverkeer, en mocht de thuisploeg van geluk spreken dat de eindstand uiteindelijk 0-3 werd. Na vier wedstrijden blijven de boys ongeslagen, op naar volgende week waar rodelantaarn drager VVS de volgende tegenstander is.

 

0-1 Lars

0-2 Bayrakdar

0-3 Hugo

 

Auteur: Marcel Sibma

Foto's

Bekijk ook

WVV JO19-2 tegen ASVB JO19-1 in het voordeel van de thuisploeg beslist

WVV JO19-2 tegen ASVB JO19-1 in het voordeel van de thuisploeg beslist

Lars van Greven matchwinner. Van te voren was het vertrouwen aan de kant van de gasten groot. De wedstrijd was al gespeeld, en de punten waren in de pocket van de witte muizen. Ook het feit dat bijna het hele team al hun debuut heeft gemaakt bij het eerste elftal, deed het ergste vrezen.
 
Gerechtigheid voor WVV JO19-2 tegen SJS 19-1

Gerechtigheid voor WVV JO19-2 tegen SJS 19-1

De tegenstander van vandaag is SJS. Op een koud en miezerig sportpark zijn het de gastheren die er een wedstrijd van willen maken. 
 
WVV JO19-2 lijdt verlies tegen derdeklasser Onstwedder Boys

WVV JO19-2 lijdt verlies tegen derdeklasser Onstwedder Boys

Op een regenachtige zaterdagmiddag werd er op veld 2 gestreden in een oefenduel tegen Onstwedder Boys, met een uiteindelijke uitslag van 1-2 in het voordeel van de Onstwedders.