CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Terug naar JO17-2

WVV 017-2 WINT VAN RODEN 17-1

Gepubliceerd op:

 Knappe prestatie

 WVV 017-2 mocht vanochtend naar Roden rijden. Daar wachtte de confrontatie met de 017-1 van de zwartwitte vereniging. De thuisploeg heeft met deze lichting jarenlang hoog gespeeld en deed in de F en E junioren altijd mee om het kampioenschap in de hoofdklasse. In de D en C tijd speelde het divisie, maar éénmaal de B periode bereikt speelt het nu 1e klasse vanwege teleurstellende prestaties van oudere lichtingen. WVV was dus gewaarschuwd, maar na de goede trainingen van afgelopen week heerste er zeker een positieve stemming binnen het team. Aangekomen op het prachtige complex van de gastheren werd direct de kleedkamer gezocht en even later werd gestart aan de warming-up. Trainer Johan vertelde zijn strijdplan aan de boys en tegen elf uur mocht er worden afgetrapt.

 

De eerste helft ging gelijk op. De voorhoede van Roden was gevaarlijk, maar WVV stond goed te verdedigen. In balbezit werd echter nog vaak onnodig balverlies geleden en kwam veel ballen niet goed aan. Grote kansen waren er niet in het eerste bedrijf en met de brilstand werd na veertig minuten gefloten voor de thee. In de rust werd besloten om op dezelfde voet verder te gaan, met de aantekening dat het wel scherper en nauwkeuriger moest. De mannen hadden zelf goed in de gaten dat er heus wat te halen viel en wilden dat ook laten zien in de tweede helft.

 

Na rust was het echter Roden dat de leiding nam. Een diepe bal werd niet goed verwerkt en werd door een buitenspeler van Roden tot voorzet gebombardeerd. Deze bal belandde voor de voeten van de spits en werd vakkundig afgerond. Hoe zouden de Winschoters hier mee omgaan?, was de grote vraag. Het antwoord was goed! Het toonde veerkracht, moed en doorzettingsvermogen. Na twintig minuten was het Jesper die de 1-1 binnenknalde, na een goede bal van Niek van B. WVV bleef daarna de betere ploeg en nam na zeventig minuten zowaar de leiding. Twan werd goed bediend door Joost en schoot keurig binnen. WVV verzuimde om verder afstand te nemen omdat het vizier niet goed stond afgesteld. Na afloop was trainer Johan dan ook erg trots op het behaalde resultaat, maar ook vooral op de goede sfeer die binnen het team heerste. Een team kan pas goed functioneren als iedereen positief is en zijn uiterste best doet om te proberen een partij te winnen. Vandaag was zo'n dag!

 

Hulde boys!